dect Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Moze ktos widzial i mi pomoze - to seria kilku zdjec pokazujacych spadochroniarzy (z conajmniej jednym MKb 42) kolo t34 - zamieszczam tu jedyne dwa ktore mam. Widzialem je gdzies w necie, ale za diabla nie moge ich odszukac, a potrzebuje ich w zwiazku z tematyka mojej strony.Za wszelka pomoc z gory dziekuje. PozdrawiamPS Do tego muzeum ktore sie wkleilo" na zdjeciu juz pisalem :)
Dunczyk Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 To są foty spadochroniarzy 500/600 batalionu SS, w sprawie tych i innych fot pisz na priva
sten Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 patrz tutaj masz paare zajefajnych fotek,najlepiej przejrzyj caly watek bo foty sa wymieszane:http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=21727&postdays=0&postorder=asc&highlight=fallschirmj%E4ger&start=105a jaka tematyke ma twa strona???pzdr.sten
sten Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 o korcze,jak pisales do tego muzeum to pewnie masz juz te foty.
dect Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 Tak mi sie cos wydawalo ze to elektrycy bo pamiatam, ze oficer z drugiej foty jest gdzies lepiej widoczny i min. ma czache na czapce.A strona? www.stg.online.pl - dlatego interesuje mnie wszystko co zwiazane z MKb - MP - StG. Muzeum jeszcze nie odpowiedzialo, a czekam juz kilka dni.Pozdrawiam
dect Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 Admin zrzuc te 3 moje posty w jeden pliz. Dynczyk - nie masz maila podanego pod nickiem wiec ciezko sie odezwac. Wyslij mi swoj na dect81@o2.pl
piterb1 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 jak sie przyjzysz wochenschauom to zobaczysz tego samego elektryka z mkb gdzies w dzisejszej polsce.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.