pono0 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Witammam pytanie do znawcow czy jest to niemiecka odznaka strzelców (jag) na czapke czy jakas cywilna np myśliwychdługość od początku ogonka do konca najdluższego liscia to 5,5cm a szer w najszerszym miejscu to 3,5cmPozdrawiam
pono0 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Witammam pytanie do znawcow czy jest to niemiecka odznaka strzelców (jag) na czapke czy jakas cywilna np myśliwychdługość od początku ogonka do konca najdluższego liscia to 5,5cm a szer w najszerszym miejscu to 3,5cmPozdrawiam
kubas Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 Twoje wyglądają jak te na zdjęciu niemieckie więc jest to chyba to samo Pozdrawiam kubas
pono0 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 nie bylem pewien ponieaż widziałem na allegro identyczną tylko że wyszywaną i dlatego miałem wątpliwości a ma ktos moze zdjecie jakiegoś niemiaszka z taką odznaką przytwierdzoną do czapkipozdrawiam
Pytanie
pono0
Witam
mam pytanie do znawcow czy jest to niemiecka odznaka strzelców (jag) na czapke czy jakas cywilna np myśliwych
długość od początku ogonka do konca najdluższego liscia to 5,5cm a szer w najszerszym miejscu to 3,5cm
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.