Cronos Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 No to w sumie mozna sie umówić, np jutro na 22 ?? niech każdy komu może to przekaże i heja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 OK to ja sie postaram wbic na serwer jezeli oczywiscie moj net nie bedie przerywal b o w tedy to sobie nie pogram na pingu 500-999pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Ej ludzie bedziecie dzisiaj o 22 na serwerze?? pogralo by sie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Zima jest długie wieczory są ale ludzi mniej niż mało wczoraj sam byłem na serwerze. Może ktos zaproponuje jakiś termin to można pograć :DpozdrawiamP.S. jakby ktoś chciał to ja dzisiaj i jutro bede bo i tak na sylwestra siedze w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Witam.Pytanie: czy ten serwer jest nadal czynny???Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam ponownie.Czy nadal nikt nic nie wie na temat tego serwera.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Witam Czynny jest tylko coś mało chętnych do grypzdr.dr.W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 do twojej gry ?-dr.Wstrząs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 jak sie ostatnio logowałem to czynny nie był ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilos Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Wchodziłem ostatnio przez cały tydzień w rożnych porach i nic serwer pusty.Kto gra jeszcze to niech napisze i najlepiej jeśli to w jakiej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.