Domino(*) Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/et/official/ET_Patch_2_60.exeLink do EoT Patch 2.60, zainstalujcie i będzie wszystko w porządku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 A umnie nie widzi takiego serwera po prostu :(Tak jakbym wpisał zły numer IP, albo portu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Jestem za ustawianiem sie na konkretna godzine! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Do jakiś_gościu:Wpisujesz IP 62.146.68.193 i czekasz aż się połączy, może to troche potrwać, póżniej podajesz hasło.Czy zainstalowałeś patcha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Witam graczy :) Czy jest ktoś chętny na dzisiaj i na której mapie ?A jakby któryś z kolegów zechciał kliknąć do mnie na gg 5857714 bo mam kilka pytań odnośnie gry to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Czekam do 21 moze ktoś chętny aby mi spóścić manto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Mało was było, tylko 1 :( Ale jak na mój debiut na tym serwerze jestem zadowolony.Może jakiś większy mecz?? Mój GG 2361423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Witam.Sloneczny- moje gg 5857714, jak będe na serwerze to w opisie podam na jakiej mapie na Ciebie czekam :), również na innych, bo jak na razie to tłuke się tylko z suchym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Czy wam też laguje na tym serwerze?? Czy można włączyć XP SAVE?? Chyba nigdy sie nie dorobie GENERAŁA :( czy umiejętności muszą się kasować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Ja tez poprosze namiary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 wszystko masz ładnie opisane w tym wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 dobra to ja tez sie dolanczam:)juz sciagam i gram.......jak cos to gg : 6978328 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 http://www.enemyterritory.pl/ sorki bocian za link ale tu masz mapy itp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Skoro mamy swój serwer, może byśmy umówili się na jakiś większy mecz, bo taka gra 2 na 2 to mało excytująca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 A mi wciąż nie działa. Z początku myślałem, że może przez pomyłkę został podany błędny numer IP, ale skoro wszystkim się udaje, widocznie musi być inna przyczyna. Poniżej wstawiam screen, czekałem pół godziny i nic się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Bo źle IP piszesz napisz tak: 62.146.68.193:27960 i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Niestety, dokładnie to samo :( Może serwer jet wyłączony?PS. Dodam tylko, że nie mam żadnych problemów z wejściem na inne serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Serwer nie jest wyłączonoy bo grałem na nim. A sprawdź czy masz firewalla włączonego jak tak to go wyłącz i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Też już próbowałem z firewallem, patha też mam.Wpisałem numer IP w znanej wyszukiwarce serwerów All-Seeing Eye, i efekt taki sam - nie widzi serwera o takim IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Kurde nie wiem jak ci pomóc, czy na pewno masz dobrego patch'a 2.60?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 jakiś_gościu a spróbuj wpisać samo IP bez nr.portu, i zatwierdzaj myszką klikając na CONECT. Miałem podobnie jak pisalem wszystko i zatwierdzałem ENTER-em dr. W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Ehhhh wez ktos pograj :( NUdzi mi sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Ja wogule bez portu wpisuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Mauser jak chcesz to możemy pograć razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 tez wpisuje bez nr. portu:) i wszystko cacy;P ino nie ma z kim pograc bo zawsze jest 1-2 osoby:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.