Bocian Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 No to mamy serwer Wolfa EoT na Odkrywcy, pierwsze walki stoczone :)Niedługo będzie otwarty i będzie można korzystać między godziną 22.00-6.00 Dlaczego EoT? Bo ten dodatek jest darmowy więc nie będzie problemów z piraceniem, do tego nie ma extra wymagań sprzętowych więc więcej osób sobie pogra.Nie mam doświadczenia w grach sieciowych więc może jakieś tipsy? Robimy jakieś zespoły, zawody, jak to normalnie wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 No, no... (8-DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 w tych godzinach ludzie spia lub wlasnie rozpoczynaja prace,moze zmienic na godziny po poludniowe kiedy kazdy wraca do domu [wiekszosc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Jutro porzyczam Wolfka od qumpla i ściągam dodatek^_^, a godziny mi pasują, i tak siedze do póżna przed kompem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Domino: to samodzielny dotatek, nie potrzeba pełnej wersji. A co do serwera to czy mógłbyś Bocian uchylić rąbka tajemnicy? Tzn. jaki będzie mod, mapki, na ile graczy, serwer ma być publiczny dla użytkowników forum ?No i najważniejsze: od kiedy będzie włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 No to jeszcze lepiej:DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Na razie w tych godzinach bo chcę zobaczyć jak duże obciążenie będzie generowało. Jak będzie ok to zostanie udostępniony wcześniej.Na razie stoi podstawowa wersja i mapy, potem zapewne dorzucimy inne mapy które zaproponujecie. Wszystko powoli bo nie mamy jeszcze żadnego doświadczenia w tym temacie. Na razie serwer ustawiony jest na 16 osób i zabezpieczony na hasło.Chciałbym aby był tylko dla użytkowników serwisu niestety nie mam pomysłu jak to zrobić.Kto chętny do przetestowania przed oficjalnym udostępnieniem?Sam niestety nie pogram bo nie mam sprzętu na którym da się grać :) wszędzie same laptopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 bocian daj jakiej dane dostepowe. mam wiecej czasu to moge przyciac :)pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 No ja też poproszę o IP i hasło to popatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 No jako najstarszy gracz tego forum :) tez moge testa walnac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś_gościu Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Jakby testy odbywały się bliżej 22 niż 6 rano, to też z przyjemnością się przyłączę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Czy ktoś jeszcze chętny?namiary i hasło wysyłam na privMoże bysmy się zebrali o którejś godzinie żeby obciążyć serwer. Jeżeli okaże się że będzie ok, serwer będzie czynny całą dobę i dla większej ilości osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam.Właśnie ściągnąłem dodatek, i jestem chętny do gry.ps. Do Bociana. Jak bym mógł prosić to oprócz namiarów jeszcze łopatologicznie" instrukcję jak to się wchodzi na taki serwer. Bo to będzie mój pierwszy raz". :)Pozdrawiam dr.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Poproszę również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Dla wszystkich, którzy są chętni do gry, podaje link do ściągnięcia gry:http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/et/official/WolfET.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Bociek ja rowniez chetnie wykoncze" paru forumowiczow ;). Prosze podeslij mi namiary :).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 też bym pograł podajcie numer hosta jak możecie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 No i co, gdzie jesteście, pusto na serverku;pDla tych, którzy po raz pierwszy będą się łączyć i nie wiedzą jak.Po uruchomieniu gry klikamy na PLAY ONLINE, nastepnie w dolnym pasku CONNECT TO IP, wpisujemu IP klikamy Enter, podczas połączenia zostaniecie poproszeni o hasełko, wpisujecie je i znów Enter i gramy:))Pozdro i włażcie na serverek;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ok podaje dane:IP: 62.146.68.193, port: 27960haslo: ksiegarnia-odkrywcyMożna testować, na razie jest włączony non stop ale uprzedzam że jeżeli spowoduje zbytnie obciążenie wyłączymy go i udostępnimy w tych godzinach o których pisałem.Jeżeli ktoś ma doświadczenie w konfiguracji, dodatkowych mapach (a może ktoś potrafi zrobić sam mapę?) to proszę o sugestie i tipsy na priv co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 wlasnie zaczolem sciagac i jak co tez sie doloncze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Zapomniałem dodać że musi być zainstalowany patch żeby ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no wlasnie bo wyskakuje mi jakis error jak probuje profil zrobic:/ i nie moge przez to wejsc do menu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ja własnie siedzę na serwerze i pusto:( A włąsnie jak komuś nie chce się odśiwerzać lista serwerów to niech wyłączy Firewalla od razu powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Chyba najlepiej moim zdaniem gdybyśmy umawiali się wcześniej na forum o której gramy bo tak to ciężko na kogoś trafić a co wy myślicie o tym pomyśle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 wiecie moze czego mi brakuje ze mam problem:/ opisany wyzej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.