Skocz do zawartości

znowu trochę o dziewczynach...

szpadelkmando

Rekomendowane odpowiedzi

O podrywaniu na to Hobby dziewczyn nigdy nawet nie mażyłem:(( U mnie dziewczyny dzielą się na dwie zasadnicze grupy: I: żeby chodzić z wykrywką trzeba być skrajnie odważnym
II: żeby chodzić z wykrywką trzeba być skrajnie głupim:)
Niestety większość należy do grupy II:((((((( Chciałem się dowiedźieć czy to tak wszędzie..

u mnie dziewczyna lubi poganiać trochę po polach szukając monetek bądz guzików byle nie zadługo,w lesie na militaria już troche mniej,mieszka w niewielkiej miejscowości tak więc jak u niej kopie zawsze mam ciekawską dzieciarnie i młodzież również dziewczyny.Czyli można kogoś zainteresować swoim hobby ,tylko nie wiadomo na jak długo.

Niestety wszystkim dziewczynom jakie znam to Hobby kojaży się tylko z bombami, wybuchami itp. Nie mogą pojąć jak można latać polesie z koiej zakończonym tależykiem i cieszyć się jak głupi z czegoś co według nich jest garnkiem(chodzi rzecz jasna o hełm:). A jak tylko prubuję to wytłumaczyć mówią że jestem głupi, hehe.

pozdro Maciek

ej no bez przesady..latanie z wykrywką nie kojarzy mi sie z wybuchami, bombami itp.nie trzeba nam niczego tłumaczyc nie jestesmy biednymi sierotkami ktore nie wiedza cio to za kolko na koncu wykrywki i o boze czemu ono piszczy :P

Moja ----Żona była już ze mną na dwuch zlotach i podobało jej się na tyle że zapowiedziała udział na zlocie u Kruka.Generalnia jak pare lat temu był poruszony temat kupna pierwszego wykrywacza była za.Na wykopkach jednak mi nie towarzyszy , woli poleniuchować na słoneczku lub spacerek z dzieciakami.

Witam , zaliczam sie do malego grona dziewczyn na tym forum Mam 15 lat ,i chyba mam odwrotny problem , bo ja uwielbiam chodzic do lasu z wykrywką . Oczywiscie wszyscy chlopacy z klasy podziwiają moje zainteresowanie i zawsze pytaja co wykopalas ciekawego ale jak przychodzi co do czego i proponuje im zeby raz chociaz ze mna poszli na wykopki to mowia ze nie bo im sie nie chce kopać ... ehhh różnie to bywa ... :)
pozdrawiam FLORA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie