pono0 Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 mam pytanie czy może ktoś nie ma zdjęć ss obersturmfuhrera Joachima Peipera mam jego figurke w 35 i zamierzam zbudować do niego naprawde miniaturowom winietke takom małom podstawke dla nie obeznanych w temacie.mam tylko jednom prośbe nie przysyłajcie zdjęcia przedstawiającego wyżej wymienonego gościa siedzącego w schwimmwagenie bo te zdjęcie już mamz góry dziękuje
gbth Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 w książce Świat w wojnie" wyd. Galaktyka na str.333 jest zdjęcie (tylko twarz). niestety nie mam skanera. a do 1/35chyba się nieprzyda
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Zdjęcie Peipera ,a właściwie tylko jego twarzy jest w książce Ryszarda Majewskiego Waffen-SS mity i rzeczywistość" z roku 1977.pzdr bjar_1
sten Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 zobacz na te strone :http://www.widerstand.com/fit/doku/peiper/peiperhauptseite.htmPzdr.sten
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.