bolas Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 JAk w temacie .... szukam kontaktu mailowego z DTH" - nigdy sie nie logował i nie brdzo zostawił po sobie ślad - jak ktoś ma namiar nie niego prosze o pomoc bo maupa@kropka.com" nie działa.
mercur Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Może to ktoś kto bardzo lubi DIE TOTEN HOSEN??? Mam takiego kumpla, ale nie wiem czy on tutaj kiedyś zaglądał... Wiem, ze sporadycznie sie intersuje niemieckim sprzetem.Pozdro__________________mercur
Gość Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Szukasz, to i znalazles;)) Nie bylo mnie w kraju dosc dlugo, wiec i tu zniknalem.A Die Toten Hosen? Owszem sluchalem onegdaj i lubie,choc nick pochodzi od czegos innego. CO do logowania, to ze trzy razy probowalem sie tu zalogowac bez rezultatu, a szkoda bo do Waszych dyskusji moglbym wrzucic troche fajnych fot.Bolas: ten mail jest ok, tamten oczywiscie lipa:))
Tanto Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 DTH_ daj znac Bocianowi (jak wroci z urlopu) to sprawdzi w czym problem z logowaniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.