Skocz do zawartości
  • 0

prosze o pomoc Guzik ze szkszydlatym koniem ...

kat333

Pytanie

Napisano

witam ...bedac ostatnio w starym zniszczonym domu na strychu oprocz faszystowskiego talerzyka ;)znalazlem puszke a w niej 4 guziki .. duze srednica 2,8 cm i dwa mniejsze 1,6 cm ... na guzikach po oczyszczeniu ukazal mi sie skrzydlaty kon i jakies napisy ... nie napisze co bo jakies dziwne litery ? (np odwrocone E ) prosilbym o pomoc .. co to za guziki ?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
z tego co udalo mi sie ustalic napis jest w jezyku greckim ... po tlumaczeniu fonetycznie brzmi surako n sio w tym u = u umlau a o w ostatnim wyrazie jest z kreska
Napisano

witam ...bedac ostatnio w starym zniszczonym domu na strychu oprocz faszystowskiego talerzyka ;)znalazlem puszke a w niej 4 guziki .. duze srednica 2,8 cm i dwa mniejsze 1,6 cm ... na guzikach po oczyszczeniu ukazal mi sie skrzydlaty kon i jakies napisy ... nie napisze co bo jakies dziwne litery ? (np odwrocone E ) prosilbym o pomoc .. co to za guziki ?

Napisano
moż to nie na temat ...ale w swym poscie nie popełniłeś przecież tego błedu :)

a co do guza, daj jego tytł zeskanwany, to moze pomóc w identyfikacji

pozdr rbl
Napisano
oj popelnilem ;) nie w tresci a w temacie heh a co do tylu guzika ...to jest plaski jak blat stolu i ma pionowe oczko o wielkosci ok 4 mm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie