HERWOLF Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 witam ostatnio trafily mi sie takie oto bączki z tyłu resztki wąsów jak by ktoś mi mógł coś bliżej o nich powiedzieć to będe wdzięczny pozdro
Wickus Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Ciekawostka, że mnie wczoraj wyszedł taki oto guziczek. Z tyłu ma napis ASCEL i coś jeszcze, ale na razie nie czytelne. Czy ktoś potrafi coś więcej na ten temat powiedzieć - np. kto to produkował, kiedy i kto to nosił.Pozdrawiam. Wickus
HERWOLF Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Napisano 14 Kwiecień 2006 no to mamy baczki i guzik ma ktoś jakieś pomysły ,sugestie ?pozdro
HERWOLF Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 witam ostatnio trafily mi sie takie oto bączki z tyłu resztki wąsów jak by ktoś mi mógł coś bliżej o nich powiedzieć to będe wdzięczny pozdro
Pytanie
HERWOLF
witam
ostatnio trafily mi sie takie oto bączki z tyłu resztki wąsów jak by ktoś mi mógł coś bliżej o nich powiedzieć to będe wdzięczny
pozdro
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.