komunacccp Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 WitamOto ostatnio znaleziony sygnet co to moze byc za sygnet co oznacza ten wzor na nim?
kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 czy był znaleziony tam gzie tamta moneta"
kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 http://www.obliczahistorii.pl/forum/viewtopic.php?t=1288chyba masz komplet
komunacccp Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Napisano 12 Kwiecień 2006 jeszce raz wielkie dzieki. pozdrawiam
komunacccp Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Napisano 12 Kwiecień 2006 uwazasz ze te znaleziska top cos nadzwyczajnego? boi ja sie nie znam na tym
kopijnik2 Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 dla mnie - nie ma nic bardziej kręcącego" niż lokalna historia, a jeszcze specyficzna na tle innych terenów, to już w ogóle.To jest miodne - gdybyś jeszcze zebrał trochę informacji na temat historii tego terenu to może nawet jakieś nazwiska by się pojawiły. A to jest Historia przez duże HW moim przypadku było powiązanie badań archeo dokonywanych w 1911 z medalem na 50 lecie carskiej służby archeo - darowanym jako podziękowanie za pomoc w badaniach. Normalnie byłby to tylko ładny krążek metalu z epoki" - a tak ma już swoją" historię osadzoną w dziejach mojej miejscowości.
komunacccp Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 nio wlasnie interesuje sie tym terenem:) znaczy sie moim miastem:) przyjdzie czas na grzebanie w historii pisanej na ten temat:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.