Wickus Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 Ostatnio wyszła mi część jakiejś tabliczki. Czy ktoś orientuje się od czego może pochodzić i czym zajmowała sie fabryka, która to wypuściła".Pozdrawiam. Wickus
pedro Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Podaj wymiary tabliczki .firma cesterr z wiednia produkowała urzadzenia dla kolei a wczasie wojny podzespoły do broni pozdro
Wickus Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 Przypominam, że jest to tylko cześć tabliczki - jakie miała wymiary cała nie mam pojecia. Ta część ma wymiary 40x55 mm.Pozdrawiam
pedro Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Duzo wieksza nie była najwyzej o 5-10 mm zwróc uwagę że napisy sa wysrodkowane brakuje lewej czesci do mocowaniaale od czego to jest nie mam pojecia pozdro
Pytanie
Wickus
Ostatnio wyszła mi część jakiejś tabliczki. Czy ktoś orientuje się od czego może pochodzić i czym zajmowała sie fabryka, która to wypuściła".
Pozdrawiam. Wickus
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.