01111977 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 To wlej jakies foty z Twojego Lesnego Eldorado"..Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Widac był to jakis cienki lesniczy lub wziął to za zart jesli takowym był.Ja na jego miejscu wypisałbym taki mandat ze ciezko by sie było Wam pozbierac.I jeszcze wezwalbym SL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Zwierzu co ty taki lep jesteś, ty nigdy nie miałeś spotkania z mundurowymi?.opzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Miałem i to nie raz.Zawsze wszystko odbywało sie w przyjaznej atmosferze.Nawet zdarzyło mi sie kopac z Nimi.Wiem jaką prace mają,ile obowiazków,jaką odpowiedzialnosc i stad moja uwaga ze niektórych słow nie powinno sie wypowiadac.W szczególnosci ze dany lesnicy jest w lesie gospodarzem.Chociaz to w sumie był dzieciak...Ale o.k, nie czepiam sie i zycze wszystkim powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.