okejos Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2003 taka panterka wyjęta od dziadka na wsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2003 i guziki DAF???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 Swietna zbodbycz. Bardzo mi się podoba. Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 a moze bliższe okreslenie bo takiej któtkiej nie mage nigdzie znalesc opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 Podobna do polskiej z lat 50-tych tylko że polska miała kaptur no i skąd te guziki.Zobacz na stronie www.whatfor.prv.pl w dziale Tarnung WH.Tam jest tego sporo ale dokładnie takiej samej nie znalazłem.kuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 material chyba kazdemu znany, stopien wyplowienia takze swiadczy na wiek, no i guziki, ale wyglada mi to na jakas samodzielke, mzoe kolesie z DAF sie nudzili i na warsztatach zrobili?poszukaj czy nie ma jakichs sladow, ze to jest zrobione z celty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 a moze ona jest skrocona w miejscu sciagacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Na stronie http://www.whatfor.prv.pl jest zakładka ekwipunek" i tam na samym dole strony jest złożone coś bardzo podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
taka panterka wyjęta od dziadka na wsi...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.