no wlasnie... nie mam pojecia co to moze byc, nie jest to napewno trabka... wyglada jakby ktos przecial trabke na pol, pod spodem sa bolce, albo nozki... moim zdaniem wyglada to na stojaca popielniczke w ksztalcie trabki... poczatkowo myslalem ze to moze trabka pocztowa i byl to element dekoracyjny, np. samochodu pocztowego, ale bolce z drugiej strony sa stozkowe i nie ma nawet gwintu, ktory moglby sluszyc do przymocowania tego do jakiej kolwiek powierzchni... szer. = ok. 12cm wys. = ok. 10cm material = jeszcze nie czyscilem, jest zielonkawa patyna, moze mosiadz? nie mam pewnosci
Pytanie
coldboy
no wlasnie... nie mam pojecia co to moze byc, nie jest to napewno trabka... wyglada jakby ktos przecial trabke na pol, pod spodem sa bolce, albo nozki... moim zdaniem wyglada to na stojaca popielniczke w ksztalcie trabki... poczatkowo myslalem ze to moze trabka pocztowa i byl to element dekoracyjny, np. samochodu pocztowego, ale bolce z drugiej strony sa stozkowe i nie ma nawet gwintu, ktory moglby sluszyc do przymocowania tego do jakiej kolwiek powierzchni...
szer. = ok. 12cm
wys. = ok. 10cm
material = jeszcze nie czyscilem, jest zielonkawa patyna, moze mosiadz? nie mam pewnosci
moze ktos mi pomoze?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.