kocur Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Witam !W związku z tym, że rozpoczyna się sezon już chyba na dobre, proponuję małe wspólne kopanko gdzieś w naszych okolicach. Proponuje termin niedzielny 09.04. Lokalizacja do ustalenia. Możliwa opcja z małym ogniskiem ( każdy we własnym zakresie ). Oczywiście ognisko w ustronnym miejscu - gdzieś na polu żeby się nikt nie doczepił. Ja na początek proponuję Janówek, Nieporęt, Choszczówka. Co Wy na to ? Pozdro i czekam na prpozycje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 w niedziele jak najbardziej ZA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pig123 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 fajny pomysł ale na co isc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Witam jescze raz !Może więc Janówek ? Łatwo dojechać, sporo miejsca na ognisko i do pociągu blisko - jak ktoś będzie chciał browarka trącić. Albo Choszczówka - też miejsce na ognisko integracyjne jest ale możliwy kontakt z ludnoscią tubylczą. Czekam na dalsze propozycje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 mi bardziej pasuje okolica warszawy, ale dopasuje się. znasz tam jakies konkretne miejsce na ognisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Witam!Uważam, że to doskonały pomysł!Mi osobiscie bardziej odpowiadałaby Choszczówka, ale dostosuję się do innych :)Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Witam !Byliśmy dzisiaj przy oczkach w Wieliszewie. Okolice cmentarza. Bardzo fajne miejsce - Apollowi się szczególnie podobało - z radości wpakował sie do bagna ;-/ Co prawda teren przeryty wzdłuż i wszerz ale na w momencie kiedy postawimy na integrację - da się przeżyć.Zbiórkę proponuję przy składzie drewna w Michałowie Reginowie.Godzinę proponuję 11.00pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 tak mysle .. jak by to była Białołęka to bez autka moge jechać ( cel oczywisty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Białołęka i Choszczówka to dla mnie od zaraz-podjadę autobusem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Obecny. Stawiam na te jeziorka w Wieliszewie . Wezmę kopacza ze sobą aby ogarnąć fanty. Może dołączą do nas chłopaki z Legionowa: Arti i Monti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 poprosze o jakieś konkrety ...gdzie i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 To tutaj. O 11.00 .Jeżeli ktoś trafi sam - prosze bardzo. Ja będę czekał przy składzie drewna do 11.30pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 bede jechał z okolic Dw Zachodniego i mam wolne miejsce jak ktoś chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Witam!Sorki Panowie ale dziś byłem spompowany po wczorajszych wojażach :) Opowiedzcie jak było!Mam nadzieję ze następnym razem uda mi się z wami zabrać!Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.