Skocz do zawartości

Sudden Strike

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Elko:)macie moze jakas stronke z ktorej mozna sciagnac pelna wersje Sudden Strike? bo mi plytka pekla a pogralbym se w to:D, szukalem na necie ale nic nie znalazlem:/
Jak cos to piszcie odp. tutaj albo na maila:)Dzieki
pzdr.
Dawid
Napisano
Witam

http://suddenstrike.fm.interia.pl/

Tu znajdziesz parę linków. Ja obecnie gram w RWM 6.6. Jest to modyfikacja Sudden Strike II. Polecam i zapraszam na pojedynek ;)

pozdro
Mathew
Napisano
Żeby zagrać w RWM 6.6 wystarczy mieć płytkę Sudden Strike II. Następnie trza ściągnąć 3 patche upgrade ,zainstalować w katalogu Sudden Strike i gitara. Automatycznie instaluje się również przełącznik którym możesz ustawiać wersję którą chcesz grać. Czyli jeśli RWM Ci nie podejdzie zawsze możesz wrócić do normalnego SSII

Mathew
Napisano
mam sudden strike 2:), ino cosik mnie w nim drazni bo moji zolnierze zabijaja wroga jednym strzalem a wrog musi troche w mojego postrzelac zeby go zabic i nie wiem dlaczego:/ moze to jest normalne?mi sie wydaje ze nie bo troche bez sensu:/, Mathew masz moze jakies stronki zeby sciagnac te patche upgrade?
pzdr.
Dawid
Napisano
Wejdź do działu Downloads i ściągnij patcha RWM 6.5 + 6.6 und maps.
http://www.sudden-strike-maps.de/
następnie zainstaluj go w katalogu Sudden Strike II . To juz powinno wystarczyć. Jak byś miał z tym kłopoty, pisz na gg. A co do Twoich problemów ze zbyt łatwym niszczeniem siły żywej wroga to moje wojo pomoże Ci się pozbyć tego typu frustracji. ;))
Jak już zainstalujesz, daj znać. Zahostuję i sprawdzimy czy wszystko masz ok.

pozdro
Mathew
gg 866057
Napisano
Mathew mam problem, ściągnełem tego RWM 6.5 i po jego odpaleniu włącza się okienko DOSa i nic, wyłącza się, po kilku takich kliknięciach pojawia się okienko , że jest za mało pamięci aby uruchomić ten program, co jest do cholery?;/
Napisano
Z tego wynika że powinieneś jeszcze ściągnąć i zainstalować w ten sam sposób patch RWM 6.3 Update. Znajduje się on w tym samym dziale tylko troche niżej ( Best downloads).

pzdr
Mat
Napisano
Zrób tak : otwórz gre i w menu luknij na prawy dolny róg. Tam pisze jaką wersję SSII aktualnie posiadasz. Jeżeli 2.2 to instalujesz po kolei RWM 6.3 a następnie RWM 6.5 + 6.6 ( razem )

Jezeli masz wersję inna niż 2.2 czyli prawdopodobnie 2.0 to musisz zrobić upgrade z 2.0 na 2.2.
Analogicznie z innymi wersjami. Tu podaje linka :http://www.suddenstrike.com/index.php?uid=downloads

Reasumując :
1. jeżeli mamy wersję 1.9 to robimy upgrade na 2.0
2. później z 2.0 na 2.2
3. next RWM 6.3
4. and RWM 6.5 + 6.6

UWAGA
instalacja wygląda nastepująco :
Najpierw ściągamy plik z netu i WGRYWAMY go obojętnie gdzie.
Następnie po wgraniu, wchodzimy na niego i instalujemy do katalogu głównego Sudden Strike II

Razem z dodatkiem instaluje się przełącznik ( Multimodswitcher ) na którym ustawiamy w którą wersję chcemy grać i to wszystko. Odpalamy gre.

Gdybyś miał dalej problem pisz na gg
pozdro
Mathew
gg 866057

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie