suchy ss Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Elko:)macie moze jakas stronke z ktorej mozna sciagnac pelna wersje Sudden Strike? bo mi plytka pekla a pogralbym se w to:D, szukalem na necie ale nic nie znalazlem:/Jak cos to piszcie odp. tutaj albo na maila:)Dziekipzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Witamhttp://suddenstrike.fm.interia.pl/Tu znajdziesz parę linków. Ja obecnie gram w RWM 6.6. Jest to modyfikacja Sudden Strike II. Polecam i zapraszam na pojedynek ;)pozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Dzieki Mathew:) a no moze kiedys stoczymy pojedynek w ta gierke jak ja bede mial:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 witamsuchy ss, spojrzyj na maila, moze i ja sie do rozgrywki dolacze...hehe :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Żeby zagrać w RWM 6.6 wystarczy mieć płytkę Sudden Strike II. Następnie trza ściągnąć 3 patche upgrade ,zainstalować w katalogu Sudden Strike i gitara. Automatycznie instaluje się również przełącznik którym możesz ustawiać wersję którą chcesz grać. Czyli jeśli RWM Ci nie podejdzie zawsze możesz wrócić do normalnego SSIIMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 mam sudden strike 2:), ino cosik mnie w nim drazni bo moji zolnierze zabijaja wroga jednym strzalem a wrog musi troche w mojego postrzelac zeby go zabic i nie wiem dlaczego:/ moze to jest normalne?mi sie wydaje ze nie bo troche bez sensu:/, Mathew masz moze jakies stronki zeby sciagnac te patche upgrade?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Wejdź do działu Downloads i ściągnij patcha RWM 6.5 + 6.6 und maps. http://www.sudden-strike-maps.de/następnie zainstaluj go w katalogu Sudden Strike II . To juz powinno wystarczyć. Jak byś miał z tym kłopoty, pisz na gg. A co do Twoich problemów ze zbyt łatwym niszczeniem siły żywej wroga to moje wojo pomoże Ci się pozbyć tego typu frustracji. ;))Jak już zainstalujesz, daj znać. Zahostuję i sprawdzimy czy wszystko masz ok.pozdroMathewgg 866057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Mathew mam problem, ściągnełem tego RWM 6.5 i po jego odpaleniu włącza się okienko DOSa i nic, wyłącza się, po kilku takich kliknięciach pojawia się okienko , że jest za mało pamięci aby uruchomić ten program, co jest do cholery?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Z tego wynika że powinieneś jeszcze ściągnąć i zainstalować w ten sam sposób patch RWM 6.3 Update. Znajduje się on w tym samym dziale tylko troche niżej ( Best downloads).pzdrMat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 No tak, tylko że wogóle nie chce się zainstalować ten mod RWM, klikam na instalkę i nic, okno DOS'a i kicha;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 No tak, tylko że wogóle nie chce się zainstalować ten mod RWM, klikam na instalkę i nic, okno DOS'a i kicha;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Zrób tak : otwórz gre i w menu luknij na prawy dolny róg. Tam pisze jaką wersję SSII aktualnie posiadasz. Jeżeli 2.2 to instalujesz po kolei RWM 6.3 a następnie RWM 6.5 + 6.6 ( razem )Jezeli masz wersję inna niż 2.2 czyli prawdopodobnie 2.0 to musisz zrobić upgrade z 2.0 na 2.2.Analogicznie z innymi wersjami. Tu podaje linka :http://www.suddenstrike.com/index.php?uid=downloadsReasumując : 1. jeżeli mamy wersję 1.9 to robimy upgrade na 2.02. później z 2.0 na 2.23. next RWM 6.34. and RWM 6.5 + 6.6UWAGAinstalacja wygląda nastepująco :Najpierw ściągamy plik z netu i WGRYWAMY go obojętnie gdzie.Następnie po wgraniu, wchodzimy na niego i instalujemy do katalogu głównego Sudden Strike IIRazem z dodatkiem instaluje się przełącznik ( Multimodswitcher ) na którym ustawiamy w którą wersję chcemy grać i to wszystko. Odpalamy gre.Gdybyś miał dalej problem pisz na ggpozdroMathewgg 866057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.