huk 100 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Panowie a co zrobić z pseudo kolekcjonerami - trafiłem do gościa który miał wszystko przewiercone aby sobie powiesić na gwoździku na ścianie a miał trochę fajnych rzeczy , wszystko przewiercone pokazuję tu- klamrę którą wyrwałem od niego-łapią ludzi na granicy z hełmami a na takich nie ma prawa? Mogą zrobić ze swoimi zbiorami co chcą i co im ktoś zrobi-pozdro
aaaa.gggg Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Jednym słowem:NIE DO WIARY!!!!!PozdrawiamZwierz
revolt Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 za 2 godziny sąd polowy,wyrok wykonamy o swicie:)
Podziemny_Kosmos Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 A jaki to niby pseudokolekcjoner" ?Po prostu niszczy swoją kolekcję i tyle
huk 100 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Panowie gość miał klamry ,monety, medale ,wszystko z dziurką a jaki znawca był z niego-chciałem zrobić fotke tego wszystkiego ale nie dał bo powiedział ze go ktoś później może okraść ręce mi opadły -pozdro
Darek419 Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Jednak dba o swoje zbiory,możliwość kradzieży po obublikowaniu fotek jest prawdopodobna.Na te dziurkowane zbiory na pewno znalazłby się chętny, co nie huk.
bolas Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 nie ma się co dziwić ... ot klamra w wersji DEKO, przewiercona, bez iglicy - to już nie jest broń ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.