Skocz do zawartości
  • 0

Podwozie pojazdu

Gutek

Pytanie

Napisano

Witam
Mam pytanko czy na podstawie zamieszczonych zdjęc można określic z jakiego pojazdu może pochodzic to podwozie. dł ok 8 metrów szerokośc ok 1,5. wymiary podaje w przybliżeniu ponieważ podwozie to jest wkopane w ziemie. Foto nr 1 przedstawia przód pojazdu

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam
Mam pytanko czy na podstawie zamieszczonych zdjęc można określic z jakiego pojazdu może pochodzic to podwozie. dł ok 8 metrów szerokośc ok 1,5. wymiary podaje w przybliżeniu ponieważ podwozie to jest wkopane w ziemie. Foto nr 1 przedstawia przód pojazdu

Napisano

Foto nr 2 tył pojazdu. Czy ktoś wie co to może byc za wszelkie info bardzo dziękuje
PS może to jakis pojazd powojenny ???

Napisano
Drezyna to na 1000% nie jest ponieważ w promieniu 20 km nie ma zadnych torów. Jest to podwozie tylko nie wiem z jakiego pojazdu. Obecnie jest to wkopane w brzeg i służy jako wzmocnienie. Pamiętam jak byłem jeszcze dzieckiem to podwozie leżało sobie swobodnie ale nigdy mnie to nie interesowało. Dziadek opowiadał mi że to z jakiegos transportera niemieckiego, ale wiecie jak to jest starzy ludzie często opowiadają to co chcemy usłysze. Mam prośbę czy posiada ktoś jakies rysunki lub zdjęcia ramy takiego transportera lub ciągników artyleryjskich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie