jumper Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 wydawałoby sie , że u sowietów podczas wwII było dosyć szaro
jumper Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 ...bardzo szaro, no może trochę zielono....
herrmateuss Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 Wpisz na wyszukiwarke google ameba" znajdziesz tam duzo zdjec umundurowania kamuflujacego rosyjskich zwiadowców. jesli chcesz kupić takie cos to polecam wycieczke na białoruś do sklepów dla mysliwych dodatkowo optyka niezłej jakosci w atrakcyjnych cenach:)
jumper Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 hermateus przyznam szczerze, że niedawno tam byłem (na stronie, a nie w stranie :-) poszukiwałem receptur na oryginalne kolory nr RAL malowania pojazdów aliantów z wwII. Muszę przyznać, że różnorodność kamuflaży sowietów bardzo mnie zaskoczyła
acer Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 Temat panowie był wałkowany na tym forum też ameba".Tam były też zapodane foty rzadkich wersji sowieckich kombinacji maskujących.
jumper Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 o.k. , w takim razie nie truje więcej buły, może jednak ktoś znalazł eceptę" na brytyjskie pojazdy WWII, interesują mnie nr RAL lub podobne współcześnie dostępne, gdzie takie farby można nabyć itp, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.