Skocz do zawartości

Help:)) jaki wykrywacz wybrać

qba-poland

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jestem nowy na forum co nie oznacza że nie znam sie na militariach:)), ale nie o to chodzi mam do was pytanie, a własciwie porade chcialbym kupić swój pierwszy sprzet do wykrywania i nie wiem co a że jeszcze jestem młody więc, kasiory tez jest nie dużo, mam okolo 600 co moge kupić za ta kase ze sprzetu chodzi mi o jak najlepszą jakość produktu za tą cene,( chociaz wiem ze za okolo 600 jakosc nie jest super ale pomyślcie i napiszcie jakie wykrywki są jakościowo najlepsze za tą cene. Pozdro qba
Napisano
Witam
Ja na twoim miejscu kupil bym sobie HS-3 na Allegro kupisz uzywanego smetka za 600zl, takie jest moje zdanie chodze ze smetkiem juz prawie dwa lata i spisuje sie dobrze jak za taka cene jakosciowo tez jest super wykonany. Fakt teraz mam plan zmioenic wykrywacz ale to dla tego ze przezucam sie na inne rzeczy kiedys iteresowaly mnie militaria a teraz mniejsze rzecy typu monetki odznaczenie.
Planuje zakup C-Scope'a ale to juz duzo wiecej kaski jest potrzebne,jesli iteresuja cie militaria to nie nieznam leprzego sprzetu za ta cene niz smetek.
Pozdro
Adam
Napisano
witam... masz racje Hs to jest bardzo dobry wykrywacz do tego celu za 600zl. Odradzam rutusa (rutus dobry jest na monety ocena 4 na militaria marny) .Przy zakupie C-SCOPE zwróc uwage na czestotliwosc bo niewiem którym modelem jestes zjnteresowany polecam WH.Spectrum DFX lub starsze madele na ebay kupisz od 150 do 400 USD i nie musisz placic fortun u nas
Napisano
Rutusy First nie są już produkowane i dlatego ich ceny zależne są już tylko od aktualnie sprzedającego ( najczęściej 400-500 zł). Jednak jeżeli głównie militaria to jednak używany HS-3.

pzdr.
Napisano
Martin

Wiem że g.. mi do tego, ale w już trzecim wątku dzisiaj dajesz dowód, że powinieneś dać sobie spokój z moderowaniem.

Pomyśl sam, czy moderator powinien dawać rady co kupić? Moderator to jest rozjemca, osoba od łagodzenia, od utrzymywania porządku. Osoba godna zaufania na forum.

Chcesz dawać rady - przestań moderować.

pzdr.

proscan
Napisano
Witam!

Pozwolę się wtrącić bo także jestem moderatorem i nie widze niczego złego w dawaniu rad na forum.. Moderator danego działu to jak najbardziej rozjemca i osoba dbająca o porządek, ale to także osoba doświadczona i obyta w danej dziedzinie, więc dziwne by było gdyby się swoim doświadczeniem nie dzieliła.. Pod warunkiem, że moderator nie jest związany z jakimś producentem, dystrybutorem etc., to nie ma żadnych przeszkód żeby udzielał się na forum jak każdy użytkownik.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Dajcie spokuj chłopaki potrzebny mi jakis sprzet żebym sam kopał a nie kupywał na giełdach w takim samym stanie chcialem tylko pomoc dobrze robią że pomagają itp bo ja spotkalme sie na różnych forach z nie uprzejmością tylko dlatego ze miałem mało postów, a wam sie chlebi ze niedojść ze mi pomagacie w wyborze to jeszcze na forum jest miła atmosfera nie ma sie co wyklucać jesli ktos jest moderatorem że nie powinien pomagac i doradzać przeciez to jeden z obowiązków na jakich godzi sie moderator bo to ona zawsze nawet gdy forum zacznie upadac i nikt nic niebedzie pisał(odpukać) to on zawsze pomoże wtedy gdy innym sie juz nie chce czy sami nie wiedzą, zresztą dzieki za wszystko juz mniej wiecej wiem jakich cen mam sie spodziewać i jakie wykrywki za te ceny są najlepsze.
Napisano
Ze jak nieby ktos jest moderatorem to niemoze sie wypowiadac i doradzac Phii tez mi coś po to chyba jest a nie tylko do kasowania postow itp. a swoją droga to HS-3 najlepszy wybor na militarke
Ave :P
Napisano
Przeczytałem , jeszcze raz przemyślałem :) i stwierdzam , że nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym się nie wypowiadać na temat sprzętu poszukiwawczego.
Dla ścisłości, z żadnym producentem związany nie jestem. ( ani komercyjnie ani uczuciowo ;) )
pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie