Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

panowie to jest jakis koszmar komputer mi wysiadl gdy go naprawilem to uzmyslowilem sobie ze 25 maja konczy mi sie umowa z neostroda obecnie szukam innego operatora .na wypady niemialem czasu bo praca wymaga poswiecen a gdy wszystko sie ustabilizowalo i mialo byc tak pieknie zapach lasu i saperka w rece nastapilo BUM wypadek w kopalni no i noga w gipsie .zastanawiam sie dlaczego wszystkiezle moce przeszly na moja osobe jestem na skraju zalamania nerwowego ale sie nie poddaje .ZnaCHoR te twoje tereny musimy odwiedzic ps gips bede mial jeszcze okolo 14 dni a potem niech sie dzieje wola boza DO LASU KOPAC KOPAC I JESZCZE RAZ KOPAC POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
hehee widze że nasze grono się powiększa :-))
jak by co i czas ci na to pozwoli Zefferan to nie ma sprawy, jak będziemy gdzieś jechać to myśle że będziesz się mógł z nami zabierać na wypady w końcu mieszkamy na tej samej ulicy, myśle że yarek niebędzie mieć nic przeciwko w końcu sam cię zaprosił w nasze skromne progi :-D
BACZNOŚĆ!!
Wajcha!!Ja ZnaChoR jako należący do sztabu generalnego rozkazuje ci szybkiego powrotu do zdrowia, oraz załatwienia sobie albo przedłużenia albo załatwienia u innego dostawcy internetu z mega szybkim łączem :-))
oczywiście rozkaz z internetem (przecież internet jest to nasza encyklopedia wiedzy potrzebna każdemu poszukiwaczowi) dotyczy trybu natychmiastowego, powtarzam natychmiastowego!!!!
WYKONAĆ!!
Wajcha ja mam zawsze pewne miejscówki i myśle że jak wyzdrowiejesz to jeszcze raz zaatakujemy 3garbs"
pozdr.ZnaChoR

tak yarek pracuje na wesolej a otych 15m nic niewiem bo jestem na L4 ale takie wypadki kilkakrotnie juz zaistnialy .ale moim najwiekszym problemem jes to jak z noga w gipsie isc na wykopki .poz dla calej ekipy

no to jest fakt ze z noga w gipsie to sobie nie pochodzisz:/ ale 2tyg szybko minom:)
chlopaki planujecie jakis wypad w najblizszym czasie?ja bym chcial sprawdzic pewne miejsce na Wyrach bo dostalem info:)
pzdr.
Dawid

suchy co to za miejsce, jakies zrzutowisko broni :-D?? acha i czy masz dokładny namiar na to miejsce X bo wiesz wyry to jednak są wielkim terenem i ponoc z tego co słyszałem mocno przeczesanym przez exploratorów??
pozdr.ZnaChoR

moj starszy kolega opowiadal mi ze w wyrach w rejonia jeziora WICIE chodzili po lesie i znajdowali rozne przedmioty z 2 ws [ chodzili bez wykrywaczy] ps mnie sie marzy znalezienie luski z UR

z tego wyjazdu dziśaj to chyba nici, ponieważ yarek jest w czechach z tego co mi wiadomo. ja też bym chciał wiedzieć co i jak, ponieważ jade na jazdy do mysłowic więc musiał bym wiedzieć o której się mam urwać z tych jazd??!!
a z tą łuskąa od ura to mi już zbrzydły ;-) pełno tego znajdywałem.
oczywiście na ALLEGRO :-D
pozdr.ZnaChoR

panowie bylem na wykopkach!!!!!! ale niecale 5m od domu . wyniki mojego wypadu ....1kg gwozdzi jedna nakretka i.......kolor ....OPAKOWANIE PO PREZERWATYWIE . no w mojej sytuacji to zawsze cos . JA CHCE DO LASU !!!!!!!!!!!!!!!!!

zefferan jak załatwisz auto to niema sprawy :-D, albo może yarek i neptunak będzie mieć czas na wypad !!
wajcha jeśli niemiecko pudełeczko po kondonach :-D to nawet fajny fant, sam bym chciał coś takiego znaleźć!!
pozdr.ZnaChoR

Wajcha, widzisz jak się mści wyrzucanie śmieci za okno!
Ale cóż jak chłop napalony to nie myśli gdzie wyrzucać opakowanie po prezerwatywach. Do kosza czy za okno. He, he
Pozdrawiam
Yarek

Panowie UWAGA!!!!
ACHTUNG!!!!
W niedzielę na cały dzień - gdzie jedziemy?
Dawać propozycje miejscówek

Yarek na MIERZEJE :-D!! nie no żart!!
może do tego Bogumiłka za LELOWEM na JURZE, mówie wam że jak wejdziemy na te pola na Bogumiłku to gwarantowane monetki, wiem bo tak jak ci powiedziałem teren sprawdzony :-) ??
pozdr.ZnaChoR

cos mi sie wydaje ze ten gips rozwale ,jarek masz racje po latach czlowiek znajduje swoje [a morze i nie] co nie co w ogrodzie .jutro dam znac czy go rozwalilem ale na 99% chuba tak

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie