Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

niop to kijowo że auta nie będziesz mieć!! ale jakby co to daj znać co znalazłeś i zapodaj jakieś fotki!!
a co do twojego pytania, to te zdjęcie jest robione niedaleko dawnego dworka myśliwskiego mieroszewskich :-D
a dokładna lokalizacja niech będzie narazie moja tajemnica :-D
Neptunak zauważyłes na tym zdjęciu liniee okopu w kształcie litery L ale długości są równe i prostopadłe do linii zbocza tego nasypu :-D a w tym drugim zaznaczonym miejscu są tak jakby okrągłe niezbyt głębokie doły poustawiane obok siebie, co o tym myślisz??
miejsce jest fajne także z tego względu że te okopy znajdują się na wzgórzu i mają widok z góry na te wszystkie domki, czyli miejsce wygląda na niezły punkt obserwacyjny i strzelecki :-))) bynajmniej musiałbym to sprawdzić bo teren widziałem tylko przejeżdżając tamtedy kiedyś na rowerze, a zaznaczone obiekty dostrzegłem dopiero niedawno na mapie!!

pozdr.ZnaChoR

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
no Znachor ten teren wyglada ciekawie z lotu ptaka:) 3mam kciuki za to ze te okopy nie beda puste:)jak znajdziecie jakies ciekawe fanty to dajcie fotki:) ja moze w nastepnym miesiacu bede mial nowy wykrywacz:) musze pierw stary sprzedac, mysle nad kupnem dukata 3:)
pzdr.
Dawid

A no mam ace 150. Jak na razie ucze sie nim pracowac ale jak na razie nie jestem z niego zbyt zadowolony. Choc moze miec na to wplyw Yarek z ktorym bywalem a on ma Explorera i moze z tad te kompleksy!?

w sobote? jak ak to mi nie bedzie pasic poniewaz nie moja bryka a kumpel marudzi o bryne i jak znam zycie to powie ze mam zatankowac bo...blebleble, nie wiem jak reszta, ja moglbym jechac sprawdzic to miejsce ale z kim innym:)no ale wiecie jak mnie nie zabraknie to nic sie nie stanie wiec jedzcie i zdacie relacje:)
pzdr.
Dawid:)

witam szanowne grono!! moze też pojawie się na Wyrach na inscenizacji tylko to wszystko zalezy od yarka czy mnie weźmie ze sobą czy nie i czy wogóle pojedzie na Wyry :-D
jak narazie to czekam na telefon od yarka w sprawie tych Wyr! myśle że jak pojedziemy to się umówimy wszyscy razem na jakieś pifko tam na miejscu, oczywiście ;-D BEZALKOHOLOWE
pozdr.ZnaChoR
ps. mam ostatnio jakieś problemy z kompem więc się nieździwcie jak bym nie był obecny na forum przez jakiś czas, ale jakby co to macie do mnie numer telefonu :-D

Hejka kamraci!!

Jak będziecie na Wyrach,to musimy się koniecznie spotkać.
Main kom.:508090524
Jak by co,to powinienem być wśród niemiaszków,więc tam mnie szukajcie.

Pozdrawiam i miejmy nadzieje,do zobaczyska:)

Lejtnant.

hehe a moje losy na wyjazd na Wyry sie warza:/ bo od wczoraj wieczora mam non stop goraczke:/ moze macie jakies sposoby zeby mi choroba na jeden dzien przeszla:D? bo mi do glowy przyszedl tylko taki pomysl zeby wypic browara i zalac robala co we mnie siedzi, ale moja dziewczyna szybko mi to z glowy wybila:(:P
pzdr.
Dawid

niop rekonstrukcja na wyrach była świetna, dosłownie MASAKRA (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) :-D
i Lejtnanta tez poznaliśmy z yarkiem, chyle kapelusz dla niego i dla wszystkich którzy byli na inscenizacji!!
a propo Neptunak nareszcie na wspólnym wypadzie będziesz z nami, ze mną i z yarkiem, myśle że jutrzejszy wypad będzie obfity w fanty!?
pozdr.ZnaChoR
acha muszę się wam do czegoś przyznać!! ten depozyt z bronią o którym głośno na tym forum i wehrmacht awards to moja sprawka ;-)

acha co mi sie przypomniało jak jutro bysmy jechali na oszacht to pomozecie mi w przekopaniu pewnego śmietnika poniemieckiego, nawet fajne szkiełko tam wychodzi i inne pierdółki, niop ale to jak wam sie bedzie chciało :-D
pozdr.ZnaChoR

koledzy miejscówka coraz bardziej mnie zaskakuje popatrzcie na identyfikacje dzisiejszych fantów:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=321123
teraz trzeba znaleźć całą rure panzerfausta :-D
ale jedno mnie zastanawia czym by się okazała ta rura co znalazłem, to kółeczko od yarka oraz te trzy moje blachy pancerne :-D jak bym to dał do identyfikacji ??!!
następnym razem biore ze sobą worek wojskowy i zabieram wszystkie niezidentyfikowane fanty bo widze że też będą związane z jakąś bronią itp, czy by to ważyło 5 czy 10 kilo biore wszystkie fanty do domu, a za jakiś czas pewnie się jakiegoś flaka skompletuje :-)
pozdr.ZnaChoR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie