suchy ss Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Neptunak draze tamten temat wiec jak wars bedzie mnie informowal o tez bedziecie mieli info jak chcecie:)no to Znachor czekamy na fotosy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Suchy,20 maja jest w Wyrach inscenizacja.Poza tym,czy coś sie szykuje na 13 maja??Możliwe że mam wolne:)...możliwe....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Lejtnant masz wykrywke??i jaką??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 inscenizacja?nic nie slyszalem, nie no jak tak to trzeba zalatwic jakis transport i fruuu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Wykrywki chwilowo nie posiadam,tzn. jestem w trakcie budowy swojego własnego, podpatrzonego z bardzo dobrych planów.Lubie troszke pomajstrować,no i mniejszy wydatek:)W każdym razie jak bym się z wami spotkał,to narazie tylko żeby was poznac:)Wyry są za Mikołowem,można tam spokojnie dojechac busem z dworca w Katowicach.W dziale rekonstrukcji pisze wszystko.Panowie,jak już pisałem wcześniej jest pewna sprawa,a raczej propozycja,więc prosze o maile i numery gg.Pisać proszę na medyk@nikisz.plOczywiście jeśli jesteście zainteresowani.Tutaj niestety wam nic nie napisze.Będę wieczorem w domu,więc dopiero wtedy się odezwe,jak narazie to tyle.Pozdrawiam Szanownych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 tak jak mówiłem wcześniej. Słabiutko!! :-(fanty z okolic Willy Brachta!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 niop a to mapka z tymi młynami już nieistniejącymi (zaznaczone są na czerwono) i jedna kapliczka która jest zaznaczona na niebiesko!!może sie uda znaleźć jeden z tych młynów w katowicach, stare koryto rzeki już mam więc już połowa drogi do sukcesu w poszukiwaniach już przedemną!!pozdr.ZnaChoRps.wszelkie informacje o tych młynach są mile widziane :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 A wiec przynajmniej cos wyszlo widze mausera i parabellum niemieckie.Z ta ciezarowka warto by bylo sprawdzic.Z lokalizacja mlynow bedzie ciezko ale mozna sprubowac, mapa ktora posiadasz jest barzo ogolnikowa i raczej byla zarysem ale jest duuuza wskazowka. mozna pokombinowac z lokalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 damy rade z tymi młynami :-DNeptunak to nie Parabellum tylko najzwyklejszy Tokarjiew (ppsz/ppsh/tt) nio i ogryzek i prawie cała łuska z rusznicy ppanc PTRS/PTRD, i rzeczywiście jeden mauserek wytwórni Norblinpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 niop i oczywiście kluczyk od kasy pułkowej :-Ppozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 A no fakt fakt jest zwezenie luski przy wylocie, przyznaje sie do bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Ej no co jest co to za cisza na tym watku co jest grane???!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Neptunak czekam aż się czymś pochwalicie co znaleźliście w tym tygodniu :-DNeptunak jakiś wypad z yarkiem się szykuje w ten wekend ????pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Żadnych wyjazdów:(W tym tygodniu córa idzie do Komunii jak mówiłem wcześniej.Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 no fakt tak mnie wzieła w tym tygodniu gorączka poszukiwawcza że aż o tym zapomniałem :-Dtutaj jakaś ciężarówka, tam gdzieś czołg na złomowisku a gdzie indziej jaskinia pełna sprzętu z 1915 :-) sam wiesz jakie to życie poszukiwacza jest ciężkiepozdrowienia dla córki od poszukiwaczy :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 no wiecie jest cisza w watQ bo kazdy z nas sie szykuje na mega wykopki:D:P, a tak apropo jedzie ktos z Was na Wyry na reko??????????pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 A kiedy jest ta rekonstrukcja w wyrach???moze bym sie przejechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 20maja, czyli w nastepna sobote:) nie wiem jak Wy ale ja jade:D, mysle ze Was tez tam zobacze:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 suchy z kim jedziesz??ja też bym sie wybrał ale nie ma mnie kto tam podrzucić i mnie odwieźć spowrotem :-((jak jedzie ktoś autem to chętnie się zabiore??a to w końcu sobota wypada więc autobusami to bym tam chyba z 6 godzin jechał, więc ten środek transportu odpada :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 poczekamy to może mi silniczek do mojej jawki przyjdzie na dniach to wtedy na bank będe w wyrach :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 w planach mam jechac autem, a jak nie wypali autem to busem:)dziewczyne za pazuche i fruuu na Wyry:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Co robicie jutro Znachor czy znowu bedziesz w moich okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Neptunak a skoczył byś po mnie do ligoty?? to mógł bym sie jutro gdzieś wybrać na wyprawe jak by co!!na janowie mam fajne miejsce do spenetrowania, z lotu ptaka na foto mapie wygląda bardzo ciekawie!!to link do tego miejsca: http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=26190 albo można było gdzieś na oszacht pójść lub gdzie indziej!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Kobieta bierze auto bo jedzie na uczelnie. Wiec przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 A propo tego zdjecia, jaki to jest dokladnie rejon janowa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.