Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Wykrywki chwilowo nie posiadam,tzn. jestem w trakcie budowy swojego własnego, podpatrzonego z bardzo dobrych planów.
Lubie troszke pomajstrować,no i mniejszy wydatek:)

W każdym razie jak bym się z wami spotkał,to narazie tylko żeby was poznac:)

Wyry są za Mikołowem,można tam spokojnie dojechac busem z dworca w Katowicach.
W dziale rekonstrukcji pisze wszystko.

Panowie,jak już pisałem wcześniej jest pewna sprawa,a raczej propozycja,więc prosze o maile i numery gg.
Pisać proszę na medyk@nikisz.pl
Oczywiście jeśli jesteście zainteresowani.Tutaj niestety wam nic nie napisze.
Będę wieczorem w domu,więc dopiero wtedy się odezwe,jak narazie to tyle.

Pozdrawiam Szanownych

niop a to mapka z tymi młynami już nieistniejącymi (zaznaczone są na czerwono) i jedna kapliczka która jest zaznaczona na niebiesko!!może sie uda znaleźć jeden z tych młynów w katowicach, stare koryto rzeki już mam więc już połowa drogi do sukcesu w poszukiwaniach już przedemną!!
pozdr.ZnaChoR
ps.wszelkie informacje o tych młynach są mile widziane :-D

A wiec przynajmniej cos wyszlo widze mausera i parabellum niemieckie.
Z ta ciezarowka warto by bylo sprawdzic.
Z lokalizacja mlynow bedzie ciezko ale mozna sprubowac, mapa ktora posiadasz jest barzo ogolnikowa i raczej byla zarysem ale jest duuuza wskazowka. mozna pokombinowac z lokalizacja.

damy rade z tymi młynami :-D
Neptunak to nie Parabellum tylko najzwyklejszy Tokarjiew (ppsz/ppsh/tt) nio i ogryzek i prawie cała łuska z rusznicy ppanc PTRS/PTRD, i rzeczywiście jeden mauserek wytwórni Norblin
pozdr.ZnaChoR

no fakt tak mnie wzieła w tym tygodniu gorączka poszukiwawcza że aż o tym zapomniałem :-D
tutaj jakaś ciężarówka, tam gdzieś czołg na złomowisku a gdzie indziej jaskinia pełna sprzętu z 1915 :-) sam wiesz jakie to życie poszukiwacza jest ciężkie
pozdrowienia dla córki od poszukiwaczy :-D
pozdr.ZnaChoR

suchy z kim jedziesz??ja też bym sie wybrał ale nie ma mnie kto tam podrzucić i mnie odwieźć spowrotem :-((
jak jedzie ktoś autem to chętnie się zabiore??
a to w końcu sobota wypada więc autobusami to bym tam chyba z 6 godzin jechał, więc ten środek transportu odpada :-D
pozdr.ZnaChoR

Neptunak a skoczył byś po mnie do ligoty?? to mógł bym sie jutro gdzieś wybrać na wyprawe jak by co!!na janowie mam fajne miejsce do spenetrowania, z lotu ptaka na foto mapie wygląda bardzo ciekawie!!
to link do tego miejsca: http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=26190 albo można było gdzieś na oszacht pójść lub gdzie indziej!!
pozdr.ZnaChoR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie