Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

fotki beda i jakies info,opisy itd. - mamy juz pare miejsc do spenetrowania - mamy nadzieje ze wyprawa bedzie owocna :)).
PS.
do yarka - to dla kobiety i ona podjela taka decyzje .
jak wrocisz z urlopu to moze pojedziemy cos pokopac ;)
pozdrowienia dla wszystkich ;).
narka

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
młody dzięki za pozdro, ja na następny wypad bardzo chętnie bym sie pisał :D
suchy chyba z tego spotkania nici, jestem tylko ja i ty!!
Ludzie co jest z wami, normalnie mam totalną załamke :-D
Meldować sie kto jedzie a kto nie na spotkanie!!
pozdr.ZnaChoR
ps.a zapowiadało się tak pięknie :-(

Witam!
Czy będe mógł wybrać sie na kolejna wyprawe z moim Jabelkeim :)

Narazie szczescie nie dopisuje i znalazlem z kolega tylko to:
http://www.freepichosting.info/hpics/show.php?img=363082cus159.jpg

Nie liczę garnków i innych zamków z PRL .

Pozdrawiam

tak neptunak ale jesli suchy by nieprzyszedł to będziemy tylk ja i ty. więc czekamy na odpowiedź od suchego czy idzie czy nie??bo nie ma sensu robić spotkania kiedy są tylko dwie osoby na spotkaniu :( Neptunak wyślij mi numer twojego telefonu na maila ok??
pozdr.ZnaChoR

teraz patrzałem się na pogode i żeczywiście ma padać deszcz, to co robimy!!bo musze jeszcze dzisiaj wiedzieć!!
acha ma ktoś może jakiś środek transportu kto by mnie mógł przywieźć z ligoty na oszacht, i później z oszachtu do ligoty?? Neptunak jesteś zmotoryzowany??:-D
pozdr.ZnaChoR

BACZNOŚĆ!!!!!!!!!!!
nio to informuje wszem i wobec ze spotkanie jest przeniesione na następny weekend!!zgłaszaać się wcześniej na forum co i jak, kto idzie ten zgłasza gotowość a kto nieidzie ten zgłasza że nieidzie, żeby niebyło jakichś niespodzianek wiecie na czym stoicie koledzy!!rezerwować sobie czas na przyszły weekend i meldować!!
SPOCZNIJ!!
pozdr.ZnaChoR

niop widze że jak narazie nikt niezgłasza gotowości, spotkanie jest w ten sam dzień i o tej samej porze co w zeszłym tygodniu, dzisiaj dostaniecie nowe wiadomości na maila tak na wszelki wypadek!!ja na 100% bede czy z wami czy bez was ja jestem chętny na wypad i ja nawet bez waszej odpowiedzi stoje na baczność w umówionym miejscu, w umówionym dniu i czasie i czekam na was 15 minut a później wyruszam w teren!!
lepiej się meldujcie bo wam fanty sprzed nosa wyrwe z ziemi :-D
pozdr.ZnaChoR

no to narazie dał znać jarek, suchy i neptunak!!
jarek niemoże iść na spotkanie bo jest w górach, suchy niewiem czy idzie ale neptunak chyba będzie!! ja będe czekał na 100%, jak by co to dam fotki fantów które udało mi się wyrwac na oszachcie w ten weekend!!
jutro mnie od rana nie ma na kompie bo jade do ojca więc spotkać się możemy na oszachcie jakbyście śię zdecydowali!!
czekam na odpowiedź na forum, i mówie że jutro od 6:00 nie mamnie więc jakby co to piszcie dzisiaj!!
na maila wam wysyłam mój numer telefonu, jak byście mieli jakieś pytania!!pozdrawiam i czekam na forum :-D
pozdr.ZnaChoR

suchy wajcha mi nic nienapisał więc teraz to twoja decyzja czy idziesz czy nie.albo jak możesz to skontaktuj sie z nim jakoś telefonicznie labo cosik inaczej!!
ja chłopaki bede na 200% w umówionym miejscu i w umówionym czasie!!
pozdr.ZnaChoR

Witam. Ja sie mosze przyznac dalem du...y ze spotkaniem, umowilem sie i niestety nie bede na spotkaniu. Bylem w Lublincu i dopiero wrucilem. I tu chcial bym Przeprosic Znachora , dzwonil do mnie a ja zapomnialem telefonu ze soba wziasc. Przy nastepnym spotkaniu wytlumacze sie pozadnie, co gdzie i dlaczego mnie nie bylo. Zapewne zrozumi mnie Znachor.
Pozdrawiam

Witam Szanownych.
Niestety na waszym spotkaniu być nie mogłem z powodów prywatnych,również nie miałem możliwości was powiadomić.
Jest jednak pewna sprawa do szanownych ślązaków i gdyby była kiedyś okazja pogadać przy piwku,bądz w innym klimacie,to mam nadzieje że coś z tego wyjdzie...

I tu takie pytanko,czy będziecie może na Wyrach??
Dobra okazja do spotkania-dajcie no znać:)

Pozdrawiam.

Lejtnant.

Neptunak nie martw się, wszyscy dali dupy :-D
a oto fant z mojej piątkowej wyprawy w lasy między Giszowcem a Nikiszowcem na stare ziemianki!!
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=314748
a później zamieszcze pare drobiazgów z sobotniej wyprawy w rejony Willi Brachta!!
słabiutki Wypad, trzeba przekonwertować mape i znaleźć stary młyn (wiem że były 2 młyny), doline dawnej rzeki już mam i wiem którędy płyneła (kawałek tego starego koryta rzeki znajduje się kawałek za willą Brachta pomiędzy Starodzrzewiem Buczyny, teraz to stare koryto trzebabybyło przenieść na współczesną mape :-D
pozdr.ZnaChoR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie