MloodY Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 fotki beda i jakies info,opisy itd. - mamy juz pare miejsc do spenetrowania - mamy nadzieje ze wyprawa bedzie owocna :)).PS.do yarka - to dla kobiety i ona podjela taka decyzje .jak wrocisz z urlopu to moze pojedziemy cos pokopac ;)pozdrowienia dla wszystkich ;).narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Znachor i co zglosil sie ktos jeszcze? Qrde Wajcha do mnie nie napisal:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 młody dzięki za pozdro, ja na następny wypad bardzo chętnie bym sie pisał :Dsuchy chyba z tego spotkania nici, jestem tylko ja i ty!!Ludzie co jest z wami, normalnie mam totalną załamke :-DMeldować sie kto jedzie a kto nie na spotkanie!!pozdr.ZnaChoRps.a zapowiadało się tak pięknie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 OK JA MOGE SIE PISAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 zebym ja przyjechal to musi Wajcha jechac, wieczorem jeszcze dam znac czy Wajcha jedzie bo wyslalem mu maila:), jak on nie bedzie jechal to i ja tez nie bede jechal:/ niestety;(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikusz Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Witam!Czy będe mógł wybrać sie na kolejna wyprawe z moim Jabelkeim :)Narazie szczescie nie dopisuje i znalazlem z kolega tylko to:http://www.freepichosting.info/hpics/show.php?img=363082cus159.jpg Nie liczę garnków i innych zamków z PRL . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 ok to czekamy na odpowiedź suchy, bo jeśli będą tylko 2 osoby to spotkania niebędzie!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisalem ze moge przyjsc na oszacht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 tak neptunak ale jesli suchy by nieprzyszedł to będziemy tylk ja i ty. więc czekamy na odpowiedź od suchego czy idzie czy nie??bo nie ma sensu robić spotkania kiedy są tylko dwie osoby na spotkaniu :( Neptunak wyślij mi numer twojego telefonu na maila ok??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 QRWA BEDZIE PADAC!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 teraz patrzałem się na pogode i żeczywiście ma padać deszcz, to co robimy!!bo musze jeszcze dzisiaj wiedzieć!!acha ma ktoś może jakiś środek transportu kto by mnie mógł przywieźć z ligoty na oszacht, i później z oszachtu do ligoty?? Neptunak jesteś zmotoryzowany??:-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 no i kaplica:/ dzwonilem do Wajchy i on niestety jutro pracuje:/ wiec ani Wajchy ani mnie nie bedzie:/ Qrde a mialo byc tak pieknie;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 BACZNOŚĆ!!!!!!!!!!!nio to informuje wszem i wobec ze spotkanie jest przeniesione na następny weekend!!zgłaszaać się wcześniej na forum co i jak, kto idzie ten zgłasza gotowość a kto nieidzie ten zgłasza że nieidzie, żeby niebyło jakichś niespodzianek wiecie na czym stoicie koledzy!!rezerwować sobie czas na przyszły weekend i meldować!!SPOCZNIJ!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 ZAISTALUJCIE SOBIE GOOGLE EARTH I ZOBACZCIE JAK WYGLADA OSZACHT.ZDJECIA NA GOOGLE SA ZROBIONE Z JAKIES DWA TRZY LATA TEMU I W ZIME, ALE WARTO JE OBEJRZEC.ZOBACZCIE JAK WIDAC RESZTKI DROG I JAKI TEN TEREN JEST ROZLEGLY I DOSC GEOMETRYCZNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 a jak go znaleźć na google earth??wpisać katowice i szukać oszachtu czy jak?? :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Neptunak mam do ciebie prośbe google earth niedziała pod windowsem 98!! mógłbyś zrobić print screena tego oszachtu na twoim kompie, przekonwertować tą mape z .bmp na .jpg i podesłać mi ją na maila do wglądu??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 niop widze że jak narazie nikt niezgłasza gotowości, spotkanie jest w ten sam dzień i o tej samej porze co w zeszłym tygodniu, dzisiaj dostaniecie nowe wiadomości na maila tak na wszelki wypadek!!ja na 100% bede czy z wami czy bez was ja jestem chętny na wypad i ja nawet bez waszej odpowiedzi stoje na baczność w umówionym miejscu, w umówionym dniu i czasie i czekam na was 15 minut a później wyruszam w teren!!lepiej się meldujcie bo wam fanty sprzed nosa wyrwe z ziemi :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no to narazie dał znać jarek, suchy i neptunak!!jarek niemoże iść na spotkanie bo jest w górach, suchy niewiem czy idzie ale neptunak chyba będzie!! ja będe czekał na 100%, jak by co to dam fotki fantów które udało mi się wyrwac na oszachcie w ten weekend!!jutro mnie od rana nie ma na kompie bo jade do ojca więc spotkać się możemy na oszachcie jakbyście śię zdecydowali!!czekam na odpowiedź na forum, i mówie że jutro od 6:00 nie mamnie więc jakby co to piszcie dzisiaj!!na maila wam wysyłam mój numer telefonu, jak byście mieli jakieś pytania!!pozdrawiam i czekam na forum :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 Znachor napisalem Ci na maila co i jak ze mna:), a no fotki to musisz wciepac zeby sie pochwalic;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 suchy wajcha mi nic nienapisał więc teraz to twoja decyzja czy idziesz czy nie.albo jak możesz to skontaktuj sie z nim jakoś telefonicznie labo cosik inaczej!!ja chłopaki bede na 200% w umówionym miejscu i w umówionym czasie!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Witam. Ja sie mosze przyznac dalem du...y ze spotkaniem, umowilem sie i niestety nie bede na spotkaniu. Bylem w Lublincu i dopiero wrucilem. I tu chcial bym Przeprosic Znachora , dzwonil do mnie a ja zapomnialem telefonu ze soba wziasc. Przy nastepnym spotkaniu wytlumacze sie pozadnie, co gdzie i dlaczego mnie nie bylo. Zapewne zrozumi mnie Znachor.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Witam Szanownych.Niestety na waszym spotkaniu być nie mogłem z powodów prywatnych,również nie miałem możliwości was powiadomić.Jest jednak pewna sprawa do szanownych ślązaków i gdyby była kiedyś okazja pogadać przy piwku,bądz w innym klimacie,to mam nadzieje że coś z tego wyjdzie...I tu takie pytanko,czy będziecie może na Wyrach??Dobra okazja do spotkania-dajcie no znać:)Pozdrawiam.Lejtnant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 z checiom bym pojechal na Wyry ale cierpie na brak srodka transportu:(, a cosik sie na Wyrach kroji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Neptunak nie martw się, wszyscy dali dupy :-Da oto fant z mojej piątkowej wyprawy w lasy między Giszowcem a Nikiszowcem na stare ziemianki!!http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=314748a później zamieszcze pare drobiazgów z sobotniej wyprawy w rejony Willi Brachta!!słabiutki Wypad, trzeba przekonwertować mape i znaleźć stary młyn (wiem że były 2 młyny), doline dawnej rzeki już mam i wiem którędy płyneła (kawałek tego starego koryta rzeki znajduje się kawałek za willą Brachta pomiędzy Starodzrzewiem Buczyny, teraz to stare koryto trzebabybyło przenieść na współczesną mape :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=314543cos nowego na nowy wypad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.