suchy ss Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 mi ten termin i miejsce spotkania odpowiada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 dobra suchemu i mnie odpowiada ten termin!!to teraz czekamy na Neptunaka, Wajche, Mathew i innych co idą na spotkanie!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 no mnie ten termin tez odpowiada tylko musimy ustalic godzine spotkania pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 SIE ZOBACZY SIE PRZYJDZIE SIE POSZUKA SIE TROCHE POWKURZA.sie wie i sie zobaczy co bedzie grane. Nic nie obiecoje ale na 90% bede.Czesc Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 no mi sie wydaje ze rano najlepiej sie spotkac:)i do obiadQ posiedziec w lesie a potem do domQ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 WitamNiestety, ja nie mogę (długi weekend majowy = wyjazd z rodzinką). Mogę zaproponować wykopki w okolicy Zwardonia na II-go wojennym pobojowisku. Ale podtrzymuję nadal propozycję wcześniejszego spotkania np. 19-20 kwiecień po południu w rejonie Wesołej.(Znachora i Neptuna mogę zabrać po drodze), a Wy panowie tzn. suchy i Wajcha jesteście chyba z tamtego rejonu. Jedynie Mathew'u byłby skazany na własny środek transportu jeżeli chciałby przyjechać. Gdybyśmy się spotkali ok 17-tej możnaby jeszcze pokopać ze 2-3 godzinki. Co o tym myślicie?PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 19 moge sie spotkac ale rano tak do 15 gora bo potem na urodzinki jade:/, yarek a czego chcesz szukac w okolicach Wesołej?bo ja aQrat jestem z tej miejscowosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Wiem,że jesteś z Wesołej bo kiedyś gdzieś w jakimś poście o tym wspominałeś. Możemy skoczyć na Krasowy, tam na Kępie w lasku w 45-tym stacjonowali Ruscy przez ok 2 tyg.Ps. Ja chyba będe miał wolne to możnaby coś pokopać Suchy i Wajcha jak macie komórki to puście mi numery na maila to was wydzwonię i coś ustalimy telefonicznie.PozdrawiamPs. Adam - a Ty jutro jak pracujesz czy nie?Daj znać. Aha, jak tam książka IndiiFajne fanty co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Aha Znachor, Ty się uczysz czyli jutro masz wolne.To podaj twój nr komórki albo jakiś domowy mi na mailato byśmy jutro 9jeśli mozesz gdzieś wyskoczyli). Jestem z Brynowa to cię zabiorę, nie ma problemu, gdybyśmy jechali gdzieś dalej. Ewentualnie możemy skoczyć do lasu do Panewnik.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 yarek no mozemy te Krasowy sprawdzic:) i to nawet jutro jak chcesz ale wiesz rano:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 jutro odpada bo jade ze starym porządki robić na cmentarzu :-(pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 i co yarek i suchy byliście gdzieś?? wypad się udał??i jakie efekty jak byliście??ja jeszcze niewiem, ale może jutro sie gdzieś wybiore!! moze pójde na łuski na moja miejscówke na tzw rzy garby" , jest to droga leśna między ochojcem a giszowcem ale to dopiero tak koło godz 10:30 bo tez trzeba iść na święcenia do kościoła!! ma ktos ochote na wypad jutro na łuski na moja miejscówke o której pisze tylko że dojazd juz w swoim zakresie bo ja bym pojechał moją jawką!!a spotkać się można w zajaździe u jasia" chyba się on tak zwie??!!zajazd jest w połowie tej drogi leśnej a z tamtąd bym już pokierował na miejscówke!!wypadzik tak na 2 3 godzinki!!yarek suchy Neptunak Wajcha a może nawet Mathew się odezwie co wy na to??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 no i chciałem powiedzieć że nietylko łuski tam wychodzą ale także niekiedy guzik się trafi, łyżki albo jak to inni mówią klamki z polskich wrześniowych granatów obronnych szukam szyszki jakiejś na mojej miejscówce ale jakoś nie umiem całości skompletować i także też inne popierdółki!!ale przeważnie polskie łuseczki produkcji Noblin!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Znachor nie bylismy na wpadzie z yarkiem:( a to fajna miejscowke masz:) ja bym dzis i tak nie mogl jechac z Toba bo na pogrzeb jade:/pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 panowie ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT mokrego dingusa i mase fantow na wiosne oczywiscie znalezionych na spotkaniu pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 witam, jestem juz po moim pierwszym wypadzie w tym roku!! byłem na 1.5 - 2 godzinek na 3 garbach" i efekty całkiem całkiem!! 5 polskich łuseczek produkcji Noblin (w tym jedna poskręcana i jeden szkolny nabój z drewnianym pociskiem), 4 łuseczki z PPsz-y, 5 łyżek z polskich granatów (panowie gdzie ta szyszka aby ją skompletować z łyżką :-D ??), 3 łuski z Manlichera i jeden cały nabój (znów miejscówka mnie zaskoczyła bo nigdy wcześniej nie znalazłem manlicherków, leżały obok siebie), jedna obrączka gołębia, jakaś śrubka bez gwinta??!!, kawałek skorupy chyba od RPG!?, no i troche monetek PRL w tym jedna niemiecka 10 pfeningów!! no więc jak narazie szczęście mi dopisuje!!wszystkiego naj naj wam życze z okazji świąt!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 ten kawalem skorupy wyglada jak by od ruskiego granatu:)ale nie jestem pewien:P, no trzeba przyznac ze ciekawa masz miejscowke:) i sie nie martw bo jak sa lyzki to i inne czesci pewnie tez tam gdzies leza sobie w ziemi:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 no suchy ciekawą i to jak!!a co do tych łyżek to masz racje że muszą być inne częśći, ale dlaczego ich nieumie znaleźć. może w tym roku się coś poszczęści na mojej miejscówce!!jak by co, to kiedyś się możemy tam wybrać jak będziecie mieli czas i chęci :-D!!pozdr.ZnaChoRps.jestem pełen optymizmu, bo może się uda wypad z yarkiem na tą jure, a na jure to ja miałem zawsze ochote pojechać. :-D ale nie było jak :-(pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 2tyg temu bylem na jurze:):P, ja nic nie znalazlem ale znajomy 2 luski, jedna z 1 wojny a 2 z drugiej i kilka monetek, jedna z XVIIw i w dobrym stanie:D, na ta Twoja miejscowke moglibysmy sie wybrac, ino kiedy?trzeba by sie zgadac z Wajcha, Neptunakiem i Yarkiem:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 suchy ty też na ten wypad na jure z yarkiem się piszesz w ten weekend co będzie!??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 w ten za tydzien? sobota czy niedziela?, sobota mi na bank nie odpowiada bo na urodziny jadem:(, w niedziele to w sumie moglbym jechac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 nio to niewiem jak to wypadnie, trzeba to będzie jeszcze z yarkiem omówić bo w sumie on to organizuje!!zobaczymy jak to będzie, niop ale oczywiście spotkanie na oszachcie w ostatni weekend kwietnia jest nadal aktualne!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 a no aktualny tj 29-30 kwietnia ino jeszcze sie zgadamy czy sobota czy niedziela:), no to trzeba by z yarka zapytac czy bedzie w sobote jechal czy w niedziele:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 siemano żyjecie jeszcze??niemoge się doczekać aż yarek da znać co z tą Jurą :-D, już wszystko mam przygotowane :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja zyje:D, wlasnie a co z ta jura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.