Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
suchy u mnie też pada te białe szaleństwo, Neptunak jeśli masz gti 2500 albo expolrera to ja wymiekam i na mnie nieliczcie że przyjde na spotkanie!! :-D
przy minelabie albo przy gti niebede przecież chodził z lone starem bo bym kompleksów dostał i psycha by mi siadła :-D
Neptunak pochwal sie !!
pozdr.ZnaChoR
ps. jakoś Mathew się nieodzywa!!gdzie jesteś Mathew??

EEEEEE NO BEZ PRZESADY....
JA MAM GARRETT ACE 150, WIEC MYSLE ZE TO NIE JEST COS CO MOGL BY KTOS ZAZDROSCIC. sorki za capsa.
jak narazie ucze sie nim szukac bo jak kazdy nowy sprzet ktorego nie obslugiwalismy mosimy sie go nauczyc i wsluchac co ma do powiedzenia.

kurcze nareszcie Mathew dałeś jakiś znak życia, a spotkanie to chyba ostatni weekend kwietnia!!ale jeszcze się dokładnie ugadamy co i jak!!
gdzie jeździsz na jure mathew??jakie okolice i jakie fanty tam najczęściej wyskakują??mam zamiar w te wakacje robić sobie wypady na jure, ale nie wiem gdzie dokładnie?!myślałem nad okolicami Olkusza, głównie to się nastawiam na monetki oraz drobnice :-D
pozdr.ZnaChoR

kurcze Neptunak whyyyyy!!trudno spóźniłem się, ale nastawiam się na wspólny wypad pod koniec miesiąca!!
z twojego pytania stwierdzam że miałes ochote na jakiś wypad w teren :-D i co byłeś i jak tak to jakie były wyniki????
pozdr.ZnaChoR

No i okazalo sie ze byla zmiana planow i bylem na oszachcie i bylo wielki............. NIC.
Jedna luska i pelno niesmiertelnikow.....
haaaa haaaa szkoda ze od ptakow obraczek ehhh a taki ladny sygnalik byl.
A byl bym zapomnial ktos podzuca faszywki na oszacht znalazlem podrobke noza szturmowego jednostek specjalnych GRZYBIAZY"
made in taiwan
haaaaa haaaaaa a tak ladnie sie zapowiadalo.
eeehhhhhhhh eeehhhhhhh
przynajmniej pogoda byla wysmienita
baaaa zapomnialem znlazlem monete 5zl z rybakiem 1959 rok
haaaa haaaa za to sobie kupie EXPLORERA
i do pupy z takim interesem

chłopaki no co wy!!chyba mnie braakowaało na tym oszaachcie ja bym wam pokaazaaał tam tereny z fantami!!
niezrażajcie się tak, jak się spotkamy to juz mam teren do przeszukania a mianowicie stare domostwo a raczej jego fundamenty ale tam to dopiero się naszukamy mówie wam będzie dobrze :-D
pozdr.ZnaChoR

suchy jeśli chodzi o o miejsce na oszaachcie w którym ja szukam, to nie ma wypadu że bym czegoś nieznalazł.
ostatnie fanty jakie w tamtym roku na ostatnim wypadzie wytargaaałem z ziemi to 5 łusek z manlicherków + jeden cały nabój, chyba z 10 łusek z pepeszy i fajny pruski wojskowy guziczek, no i oczywiście różnego rodzaju popierdółki.moge jeszcze dodać że wypad ten trwał coś koło 2 3 godzinek!!
pozdr.ZnaChoR

no to moze byc ciekawe miejsce:)
Koledzy mam maly problem.....nie to jest bardzo duzy problem:/ wlasnie sie dowiedzialem ze w sobote 22 kwietnia ide na urodziny:/ i nie wiem czy bede mogl sie z Wami spotkac jezeli spotkanie ma sie w ten wlasnie dzien odbyc:/:(jak co spotkacie sie bezemnie:) pewnie bedzie jeszcze nie jedna okazja na wspolny wypad:):D
pzdr.
Dawid

Witam
Panowie ja jestem z Katowic (Brynów) i szukam razem z Neptunakiem (razem z nim chodzę po Oszachcie i nie tylko).
Mam propozycję: a może by tak w tygodniu, po południu.
Można się spotkać i pogadać aby ewentualnie ustalić dokładny termin i miejsce kopania. Co o tym myślicie? Dajcie znać.
Pozdrawiam
Jarek

umówimy się już na spotkanie yarek na ten termin co suchy mówi czyli 29 30 kwietnia, a zbiórke zrobimy przed pomnikiem (ta skałka z czarnym krzyżem niemieckim) koło szybu. i z tamtąd możemy się odrazu wybrać na wspólne wykopki!!odpowiadajcie czy ten termin wam odpowiada?? miejsce spotkania jest chyba dobre (auto jak ktoś będzie dojeżdżać można zapaarkować, a nawet rowery można dać strażnikowi popilnować :-D) da mu się na browara i luuz??!!
pozdr.ZnaChoR
ps.zgłaszać gotowość na ten termin!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie