Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

yarek luuuz to jest niecałkiem to miejsce więc niemartw się, ta wieś niejest taka mała a pól tam jest w cholere więc nawet jakby co to wezme siekiere ok :-D??
będzie dobrze nikt nas nie uprzedzi, bardzo dużo monetek prl tam wychodzi a nam przecież głównie o nie chodzi :-)
jedni zbierają złote dukaty i denarki rzymskie a my prle co nie yarek :-D??
pozdr.ZnaChoR

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
niop ok :-)
Yarek i Yurek ale się zgraliście :-D
już się ślinie na te PRL-ki, widze je już moimi oczami wyobraźni :-)
może jakieś 5 złotych z Rybakiem wyjdzie, jak myslisz??
pozdr.ZnaChoR

AVE. Chcecie jechac na jure??? konkretnie na co sie nastawiacie monety? Jesli na caly dzien to bym mosial pogadc...hhmmm z moja bo cos mi mowila o niedzieli i wieczorem bym dal znac czy bym mogl jechac. A tak wogole Yarek czy mial bys miejsce i po ile zrzutka na paliwo????

Neptuank właśnie mósimy się zrzucić na paliwo dla yarka bo w sumie mi jest głupio że yarek tak z nami jeździ a jeszcze mu nigdy niedałem na to paliwo jak jeźdźiliśmy, jestem biednym człowiekiem ale jakiegoś dzieiątaka wykołuje, bynajmniej będzie na te 2.5 promila benzyny :-)
a ty Neptunak jedziesz z nami bo z tego co wywnioskowałem to jedzie Yarek, Yurek, NEPTUNAK i taka malutka kruszynka czyli ja :-)!!?? chyba że o czymś niewiem??
pozdr.ZnaChoR

NEPTUNAK i jak tam dostałeś plik na maila!! żyjesz wogule??
aż mi się ręce trzęsą, ponieważ czekam na jakiś odzew yarka bo sam do końca niewiem czy jedziemy jutro na wypad czy nie??!!
:-D
pozdr.ZnaChoR

no i cisza chyba wszyscy sa w krakowie . no to bende musial sam razem z obolalym kikutem zagluszac cisze lesna sygnalem mojego wykrywacza . od jutra bedzie przerwa z internetem ale za 1 miesiac wracam

sorki ze dopiero teraz odpisuje ale dopiero wrocilem z Krakowa:) niestety nie pojade ani z Wajcha ani z Wami Znachor:( poniewaz moj wykrywacz lezy w bagazniku u kumpla a on juz spi i moge go odebrac dopiero jutro rano i nie zdaze naladowac akuma:/ niestety:(. Dajcie znac co i jak na wykopkach:)
pzdr.
Dawid

witam yarek odezwij się i powiedz co ci wyszło po obczyszczeniu z tej duzej niezidentyfikowanej monetki która była nam nieczytelna, mi po odczyszczeniu tej monetki wyszedł grosz księstwa warszawskiego z 1811 roku!!??
acha co do tej monetki co Andżelika miała (ta posklejana z czymś z jednej strony) wydaje mi się tak po grubości to z tego co poszukałem na necie to możliwe że to jest jakiś denar rzymski :-D bynajmniej tak mi sie wydaje szacując jego wymiary z tego co pamiętam!!
ale chyba jakiegoś rzymka znalazła :-)
pozdr.ZnaChoR

Monetki leżą w oliwce.
A kto nie jechał ten pierdoła.
I niech teraz żałuje, bo pole było wspaniałe. Monetki jedna za drugą wyskakiwały, a i bransoletka się trafiła.
Pozdrawiam Yarek

Yarek, Znachor ...kurde szkoda,a byłem tak blisko..., są też inne przyjemności...,:)Znachor pod wieczór byłem w tym miejscu o którym ci wspominałem. Pierwszy fant( nieprzyjemny-CHYBA???" jeszcze nie mam wprawy w ocenie ) zostawiłem tam gdzie był ale miejsce zaznaczone...Trzeba bedzie skoczyc po pracy w tygodniu przetrzepać teren może a nóż...ja poszedłem chyba nie w tą strone co trzeba i reszta same śmieci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie