ZnaChoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 yarek luuuz to jest niecałkiem to miejsce więc niemartw się, ta wieś niejest taka mała a pól tam jest w cholere więc nawet jakby co to wezme siekiere ok :-D??będzie dobrze nikt nas nie uprzedzi, bardzo dużo monetek prl tam wychodzi a nam przecież głównie o nie chodzi :-)jedni zbierają złote dukaty i denarki rzymskie a my prle co nie yarek :-D??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 acha yarek jeszcze jedno pytanie może z nami pojechać nowicjusz ZEFFERAN, będzie miejsce, mieszka koło mnie :-) ??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Z tym może być problem bo auto jest ciężarowe czyli 4 osobowe, a chyba pojedzie z nami jeszcze Jurek, mój kumpel. Pozdr Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 niop ok :-)Yarek i Yurek ale się zgraliście :-Djuż się ślinie na te PRL-ki, widze je już moimi oczami wyobraźni :-)może jakieś 5 złotych z Rybakiem wyjdzie, jak myslisz??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 AVE. Chcecie jechac na jure??? konkretnie na co sie nastawiacie monety? Jesli na caly dzien to bym mosial pogadc...hhmmm z moja bo cos mi mowila o niedzieli i wieczorem bym dal znac czy bym mogl jechac. A tak wogole Yarek czy mial bys miejsce i po ile zrzutka na paliwo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 dzis wieczorem bo moja piekna" jest na basenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Neptuank właśnie mósimy się zrzucić na paliwo dla yarka bo w sumie mi jest głupio że yarek tak z nami jeździ a jeszcze mu nigdy niedałem na to paliwo jak jeźdźiliśmy, jestem biednym człowiekiem ale jakiegoś dzieiątaka wykołuje, bynajmniej będzie na te 2.5 promila benzyny :-)a ty Neptunak jedziesz z nami bo z tego co wywnioskowałem to jedzie Yarek, Yurek, NEPTUNAK i taka malutka kruszynka czyli ja :-)!!?? chyba że o czymś niewiem??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Wlasnie rozmawialemze swoja kobieta i mam wolna niedziele i moglbym jechac. Jutro zadzwonie do Yarka i sie spytam o wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 ok daj znać co i jak, niop chyba że yarek będzie szybszy od nas :-)pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 WitamWszystko wyjaśni się dziś wieczorem. W sobotę muszę być w Krakowie i powienienem wrócić wieczorkiem.Ps. Neptunak Passat sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 yarek trzymamy kciuki aby wszystko wypaliło :-)pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 yarek na maila wysłaem ci plik związany z wypadem, zobacz go dokładnie :-)pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Znachor pusc tez do mnie ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 posłałem ci ten plik NEPTUNAK !!teraz czekamy na odzew yarka czy jedziemy czy nie ??!! pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 yarek a co na papieza jedziesz? ja tez jade do Krakowa:P na papieza:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 NEPTUNAK i jak tam dostałeś plik na maila!! żyjesz wogule??aż mi się ręce trzęsą, ponieważ czekam na jakiś odzew yarka bo sam do końca niewiem czy jedziemy jutro na wypad czy nie??!!:-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 suchy co robisz w niedziele rano odezwij sie ps gips lerzy na pulce obok helmow SUCHY IDZIEMY W LAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 no i cisza chyba wszyscy sa w krakowie . no to bende musial sam razem z obolalym kikutem zagluszac cisze lesna sygnalem mojego wykrywacza . od jutra bedzie przerwa z internetem ale za 1 miesiac wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 suchy żyjesz bo jeśli tak to mógł byś sie z nami załapać na jure??dzwoniłem do ciebie ale koma miałeś wyłączonego!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 sorki ze dopiero teraz odpisuje ale dopiero wrocilem z Krakowa:) niestety nie pojade ani z Wajcha ani z Wami Znachor:( poniewaz moj wykrywacz lezy w bagazniku u kumpla a on juz spi i moge go odebrac dopiero jutro rano i nie zdaze naladowac akuma:/ niestety:(. Dajcie znac co i jak na wykopkach:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 witam yarek odezwij się i powiedz co ci wyszło po obczyszczeniu z tej duzej niezidentyfikowanej monetki która była nam nieczytelna, mi po odczyszczeniu tej monetki wyszedł grosz księstwa warszawskiego z 1811 roku!!??acha co do tej monetki co Andżelika miała (ta posklejana z czymś z jednej strony) wydaje mi się tak po grubości to z tego co poszukałem na necie to możliwe że to jest jakiś denar rzymski :-D bynajmniej tak mi sie wydaje szacując jego wymiary z tego co pamiętam!!ale chyba jakiegoś rzymka znalazła :-)pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Monetki leżą w oliwce.A kto nie jechał ten pierdoła.I niech teraz żałuje, bo pole było wspaniałe. Monetki jedna za drugą wyskakiwały, a i bransoletka się trafiła.Pozdrawiam Yarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Yarek, Znachor ...kurde szkoda,a byłem tak blisko..., są też inne przyjemności...,:)Znachor pod wieczór byłem w tym miejscu o którym ci wspominałem. Pierwszy fant( nieprzyjemny-CHYBA???" jeszcze nie mam wprawy w ocenie ) zostawiłem tam gdzie był ale miejsce zaznaczone...Trzeba bedzie skoczyc po pracy w tygodniu przetrzepać teren może a nóż...ja poszedłem chyba nie w tą strone co trzeba i reszta same śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 PanowieOd dzisiaj działamy pod nowym wątkiem:http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=324618Oszacht Team"wybaczcie ten drobny błąd literowyPozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.