1szybki Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 czy warte akualnej cenyczy sprzedaje to ktoś z tego forumhttp://allegro.pl/item93178909_wykrywacz_bounty_hunter_trucker_iv.html
idol Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Witam!Odp1. Cena nie jest specjalnie wygorowana,jesli nie podskoczy pow.400 to jest ok.Odp2. Niestety nie wiem czy sprzedaje ktos z tego forum;)pzdr.
Parti78 Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 nie warto.Za 560 PLN możesz kupić nowy wykrywacz Tracker IV.Właśnie w sklepie Wiking.z dowozem do domu zapłacisz mniej jak 600 PLN. Więc nie warto za pół ceny kupić zużytego 4 letniego sprzętu.Ja chodziłem przez rok z trackerem, dobry sprzęt na początek ale podpórka pod ramię odpadłą musiałem przylkejac i pekł na mocowaniu plastiku z aluminium (15 cm powyżej cewki), do tego kabel przy samej cewce łatwo ulega przetarciu.Mojemu znajomemu, który podobnie czesto jak ja chodził z Trackerem zdarzyły się podobne usterki.Jest to dobry sprzęt ale jak jest nowy aby chodzić rok bądz dwa. Jest wykonany z takich materiałów, które łatwo ulegaja uszkodzeniom mechanicznym.
Grand Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 A jak jest na gwarancji to odpadnięcie podpórki pod ramie podpada pod serwis?Pzdr
Parti78 Napisano 31 Marzec 2006 Napisano 31 Marzec 2006 Gwarancja jest na rok.Tego typu uszkodzenia mechaniczne nie podlegają gwarancji.Odpadła po paru miesiącach używania.Gwarancja obejmuje elektronike, spieprzoną cewkę itp. a nie uszkodzenia, gdzie powiedzą Tobie, że mogłeś tym wykrywaczem trzaskać o drzewa i dlatego odpadła podpórka itp...Nie ma jak Tesoro tam nie ma co się popsuć, peknąc odpaść!!! A już napweno w znacznie mniejszym stopniu niż w BH Tracker IV
jorg Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 tylko dla informacji,gwarancja na każdy sprzęt sprzedawany w polsce .po wejściu do unii jest dwa lata nawet gdy w karcie jest wpisane rok,zainteresowanym moge podać ustawe ,wczoraj sprawdzałem i dzwoniłem do rzecznika.może komuś to sie przyda,POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.