Skocz do zawartości

co sądzicie o tym zakupie ALLEGRO

1szybki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy warte akualnej ceny
czy sprzedaje to ktoś z tego forum
http://allegro.pl/item93178909_wykrywacz_bounty_hunter_trucker_iv.html
Napisano
Witam!
Odp1. Cena nie jest specjalnie wygorowana,jesli nie podskoczy pow.400 to jest ok.
Odp2. Niestety nie wiem czy sprzedaje ktos z tego forum;)
pzdr.
Napisano
nie warto.
Za 560 PLN możesz kupić nowy wykrywacz Tracker IV.
Właśnie w sklepie Wiking.
z dowozem do domu zapłacisz mniej jak 600 PLN. Więc nie warto za pół ceny kupić zużytego 4 letniego sprzętu.
Ja chodziłem przez rok z trackerem, dobry sprzęt na początek ale podpórka pod ramię odpadłą musiałem przylkejac i pekł na mocowaniu plastiku z aluminium (15 cm powyżej cewki), do tego kabel przy samej cewce łatwo ulega przetarciu.
Mojemu znajomemu, który podobnie czesto jak ja chodził z Trackerem zdarzyły się podobne usterki.
Jest to dobry sprzęt ale jak jest nowy aby chodzić rok bądz dwa. Jest wykonany z takich materiałów, które łatwo ulegaja uszkodzeniom mechanicznym.
Napisano
Gwarancja jest na rok.
Tego typu uszkodzenia mechaniczne nie podlegają gwarancji.
Odpadła po paru miesiącach używania.
Gwarancja obejmuje elektronike, spieprzoną cewkę itp. a nie uszkodzenia, gdzie powiedzą Tobie, że mogłeś tym wykrywaczem trzaskać o drzewa i dlatego odpadła podpórka itp...
Nie ma jak Tesoro tam nie ma co się popsuć, peknąc odpaść!!! A już napweno w znacznie mniejszym stopniu niż w BH Tracker IV
Napisano
tylko dla informacji,gwarancja na każdy sprzęt sprzedawany w polsce .po wejściu do unii jest dwa lata nawet gdy w karcie jest wpisane rok,zainteresowanym moge podać ustawe ,wczoraj sprawdzałem i dzwoniłem do rzecznika.może komuś to sie przyda,POZDRAWIAM!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie