kubas Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 Ostatnio trafiła w moje rece manierka niemiecka w filcowym pokrowcu niestety pokrowiec ma w kilku miejscach dziury.Mam pytanie jak można zakonserwować reszte filcu aby nie dał się molom i innym żyjątką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Można wymrozić w zamrażarce to pomaga na żyjątka.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 w zimie było do -30 stopni ... myślisz, że wymroziło wszystko ? chyba, że proponujesz wycieczke do komory kriogenicznej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 -30 daje na pewno rade molom jak i roztoczą. Nie zaszkodzi, pranie może zniszczyć.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 w elektronicznym widziałem zamrażacze do -60 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Witam!Proponuję delikatne pranie ręczne. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Na mole jest prosty sposób lecz śmierdzący ,wlać trochę nafty do worka foliowego wsadzic fant szczelnie zamknąć i czekać z 5 dni ,a jak sie pozbyc zapachu nafty to juz nastepny problem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.