Skocz do zawartości

c-scope 1220 XD

Saper.17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mam zamiar kupic ten wykrywacz co onim myslicie, na forum bardzo malo o nim jest, koles chce mi go odsprzedac za 1800zl wydaje mi sie ze jest to rozsadna cena wykrywacz ma 3lata. Teraz chodze ze smetkiem a mysle ze ten CS jest dużo leprzy co o tym sądzicie.
pozdrawiam
Adam
Napisano
W tej cenie kupisz nowy wykrywacz o podobnych (lub lepszych) parametrach.

1220 to niezły sprzęt, ale używka za tyle, to przesada.

Daj tyle co w jego nazwie.

proscan
Napisano
Dzieki za odpowiedz pogadam z nim moze sie uda za tyle go wyrwac ale wątpie zeby za tyle sprzedal bo on za niego dal 3500zl.
Pozdrawiam
Napisano
3500 PlNów kosztuje u polskiego (cenowo raczej marsjańskiego") przedstawiciela w Warszawie.W Anglii kosztuje niecałe 400 GBP.Kosztował.Niestety już go nie produkują.Jest to statyk z dyskryminacją.Na drobnicę taki sobie ale ma wielu fanów.
Pozdrawiam,
wicja1.
Napisano
Witam
Własnie kumplowi ktory jest w Angli wspomnialem zeby sie rozejzał za ta wykrywka,bo moze faktycznie nowego sobie kupie, zastaniawiam sie jeszcze nad CS 1220 XDP lub CS R1.
Proskan moze doradz jakis wyjrywacz tak do 2000zl zeby byl dobry na monetki i odznaczenia, bo dzisiaj bylem z tym kolsiem w lesie pokopac on ze swoim CS a ja ze smetkiem to sie zdziwilem kurka jakie on fanty ciągna ja tam jakies luski i 2 guziki moim wyrwalem a on tym CS dwudziesta czwarta czesc talara czy jakos tak ozelka calkiem niezlego chyba husarskiego i jeszcze na dodatek jak szedl za mna to wyrwal nasadke z klamry SA , smentek jest dobry ale na militarke i dlatego musze wymienic bo chce sie przezucic na drobniejsze rzeczy typu klamry, odznaczenia, guziki, i monetki.
Pozdrawiam
Adam
Napisano
Niech zgadnę. Kolega ma większe doświadczenie od twojego, prawda?

CS1220 ma małą sondę - to jest tajemnica sukcesu poszukiwań drobiazgów. Doświadczenie oczywiści też (może nawet bardziej).

Obecnie na drobiazgi najbardziej skuteczne są wykrywacze ruchowe - raczej za takim się rozglądaj.

Ciekawe co chce kupic kolega, który sprzedaje CSCOPE'a.

Niech on Ci ucziwie doradzi, bo Cię zna nalepiej.

pzdr.

proscan
Napisano
Dokladnie on jest starszy odemnie o jakies 7 lat to i chodzi troche dłuzej i napewno ma wieksze doswiadczenie ja z wykrywka chodze od 2001r i staram sie chodzic dokladnie.

Kolega kupuje rowniez C-Scope R1 lub C-Scope tysąć coś.. nie pamietam dokladnie ale napewno nowszy model niz ten CS 1220
Pozdrawiam
Adam
Napisano
Nowego w XD lub XDP już nie kupisz, nie jest już produkowany. Nowy 1220R kosztuje w W-wie w sklepie łote Runo" 3267,16zł możesz spróbować sie potargować, w GB za ten sam wykrywacz zapłacisz 350-380 funtów. Ciekawe czy przy wywozie z GB można by jeszcze urwać jakis podatek z tej ceny?
Co do wyników, jak chodzimy w terenie efekt jest taki że ja Smętkiem kopię jedną monetę, a znajomy który ma 1220xd w tym czasie kopie 3, tyle że on chodzi dużo szybciej i zwykle jest gdzieś z przodu. :)
pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie