sskaktus Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Dostałem ostatnio taki oto bagnet bez żadnych bić, więc proszę o identyfikacje, bo na temat bagnetów nie mam zielonego pojęcia. Trochę pogrzebałem w sieci ale nic zbliżonego nie znalazłem. Proszę o pomoc i pozdrawiamKaktus
sskaktus Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Dostałem ostatnio taki oto bagnet bez żadnych bić, więc proszę o identyfikacje, bo na temat bagnetów nie mam zielonego pojęcia. Trochę pogrzebałem w sieci ale nic zbliżonego nie znalazłem. Proszę o pomoc i pozdrawiamKaktus
sskaktus Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Napisano 11 Styczeń 2010 Ostatnio wpadł mi ponownie w rece - odkręciłem okładziny i wyszły bicia
zukuri Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Bagnecik angielski Wz. 1907:http://www.bagnety.pl/wielka-brytania/210-bagnet-mod-1907.htmlPozdrawiam, Piotr.
gibki9 Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 wygląda mi na jakis od manlichera,ale jaki wzor to ,az taki dobry to nie jestem:)
sskaktus Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 długośc całkowita 32 cmdługość głowni 20 cmszerokośc głowni 2 cmdługośc rekojeści 12 cmszerokość rekojesci 2,5 cm w najszerszym miejscugrubośc rekojesci 2 cm
Pytanie
sskaktus
Dostałem ostatnio taki oto bagnet bez żadnych bić, więc proszę o identyfikacje, bo na temat bagnetów nie mam zielonego pojęcia. Trochę pogrzebałem w sieci ale nic zbliżonego nie znalazłem.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Kaktus
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.