maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Witajcie1wpadł mi ostatnio w eęce taki oto elementarz nakład 4500 egz.sądze że wart zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 następna stronka i kto jest naszym przyjacielem?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 żebyście nie mieli wątpliwości kto dokopał Hitlerowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 kto i kogo kocha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 jakie książki trzeba czytać i kto nam pomoże!to dopiero była indoktrynacja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Bardzo wymowne. Komentować nie potrzeba ale mam wrażenie że na naszym forum są osoby, które uczyły się czytać z tego elementarza :)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 zapomniałem dodać wydanie Moskwa 1944 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 system upadł ale ludzie zostali to po pierwsze ,a nie sądzisz że nie jedna dzisiejsza książka ma taż jedynie słuszne tematy i ideologie" tylkop w drugą strone! podobno POLACY ie gęsi i swoj rozum mają" tylko gdzie? Mimo moich ponad 40-tu lat dalej nadziwić sie nie mogepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Witam!:-) Zauważyliście, jak na wszelakich plakatach, książkach itp. z okresy 43-45 są ciekawie malowane pojazdy bojowe? Osobiście bardzo lubię te rysunki. :-)Ogólnie świetna książeczka. :-) Chciałbym się uczyć z elementarza z czołgiem. hehePozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 widze że się spodobało !to przeczytajcie czym powinien zajmować się szanujący OJCIEC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 jestem ogromnie ciekawy następnych literek" jak możesz, to dawaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 teraz mamy pewność kto nam pomagał!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 no i kogo zaproszą na swiją wielką uroczystość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Jako ciekawostka historyczna,ekstra.Lecz tak naprawdę,to była tragedia,tak otumaniać ludzi.Totalna indoktrynacja i pranie mózgów.Mnie w latach 60-tych próbowali uczyć,podobnych-takich tam,ale to,w głowie się nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.