Skocz do zawartości

Ile warta taka blaszka?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Popieram kolege kopijnik2.Ja monetką poświęcam połowe dziennej uwagi,fascynują mnie,sam podróżuje z wykrywką i staram sie odnajdywać ukryte przez czas monety.Aty podchodzisz do tego hobby jak widze wyłącznie dla zabawy wykopałem,czyściłem mydełkiem"-poruszyłeś naszą wyobraźnie,a potem sprowadziłeś na ziemie,że to nie Ty ją wykopałeś. Troche szacunku dla tych,którzy sie poświęcili temu wspaniałemu hobby.Pozdrawiam
Napisano
Sezon powoli należy uważać za otwarty...
Idę sobie idę...a tu srebrny widelczyk...no ładnie myślę...jeszcze gdzie niegdzie śnieg, gdzie niegdzie błoto...nic nie trafię, a tu ładny fant.
Idę dalej i cyk, cyk taki tam mały krążek...
W domu pod kran, woda z mydłem i...ładne trafienie...
Ile może być warta taka blaszka? Mam chętnego za stówkę!

getton-naprwade strzeliłeś babola !!!-pozdro
Napisano
getton, wyjaśnij proszę motywy założenia takiego wątku.

To nawet nie chodzi o jakiś regulamin ale czysto ludzkie podejście. Przecież to nawet nie był 1 kwietnia.
Napisano
Przepraszam wszystkich!
Nie miałem zamiaru nikogo urazić!
Chciałem trochę rozruszać tematykę monetarną, bo wiało nudą...a że emocje, może zazdrość wzięła górę...no nie wiem...w każdym razie nie spodziewałem się takiej reakcji, więc jeszcze raz przepraszam!
getton
Napisano
Co do rozruszania, to sobie towarzystwo i temat źle wybrałeś.
Czytałem, że masz zamiar publikować (tworzyć) katalog dot. numizmatyki. Tam też będziesz chciał kogoś ozruszać"?

cytuję ...a że emocje, może zazdrość wzięła górę...

Nadal nierozumiesz o Co Chodzi?
Przenosisz winę na Nas???

ETYKA
SZACUNEK
UCZCIWOŚĆ
Napisano
Kopijnik odpuść może co?
Nikt Cię nie prosił żebyś wszędzie zabierał głos!
Żądny krwi jesteś?
Wcielasz się w rolę moderatora?
Czy może wszystkie rozumy zjadłeś i wiesz wszystko
i o wszystkich?
A kim Ty jesteś? Co tu robisz? Jakie masz zamiary? Wszystkich pouczać?
Mogłem się nie przyznać, ale nie miałem zamiaru was kłamać!
Skąd wiesz kto mówi prawdę pokazując swoje wykopki? Skąd wiesz ile tych znalezionych na strychu, lub na złomie to tzw. fanty? Pociesz się, że i tak większość jak nie jest, to trafi na Allegro...
Więc jeśli ja tego nie rozumiem, oświeć mnie z łaski swojej wielki kopiejniku numer 2 !
Pozdrawiam :-)
Napisano
...Mogłem się nie przyznać, ale nie miałem zamiaru was kłamać!...
Mogłeś nie kłamać.
To, że nie kontynuowałeś kłamstwa zauważyłem.
...A kim Ty jesteś? Co tu robisz? Jakie masz zamiary? Wszystkich pouczać?...

jestem tylko kopijnikiem
staram się pomagać innym
moim zamiarem jest, żeby było lepiej - albo normalnie
uważam, że Twoje zachowanie odbiega od NORMY
Czy chcę ...Wszystkich pouczać?..., mam nadzieję, że nie nie ma takiej potrzeby. W tej chwili staram się żebyś zrozumiał do czego służy Forum i dlaczego Ktoś chce Komuś pomagać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie