aaaa.gggg Napisano 27 Marzec 2006 Autor Napisano 27 Marzec 2006 WitamMam wątpliwości co do przetłumaczenia skrótów na tej blaszcze.Czy słuszne??3 kompania 26 batalionu budowlanego landschutzu VII okręgu.A może ktoś myśli inaczej?CZY TO NAPEWNO LANDSCHUTZ?????PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 27 Marzec 2006 Autor Napisano 27 Marzec 2006 CORIOLAN!!!Dokładnie masz racje.Moje wątpliwości rozwiał największy autorytet w tych sprawach.Każdy wie o kogo chodzi.BJAR!!!Więc ta blacha to LUFTWAFFE z miejscowości LANDSBERG/LECHTe nasze tłmaczenie można o d... potłuc!!!!Prawie rok po trafieniu jestem szcześliwy.Myślałem że to Landschutz.Serdeczne pozdrawiam Pana A.R i coriolanaZwierz
aaaa.gggg Napisano 27 Marzec 2006 Autor Napisano 27 Marzec 2006 WitamMam wątpliwości co do przetłumaczenia skrótów na tej blaszcze.Czy słuszne??3 kompania 26 batalionu budowlanego landschutzu VII okręgu.A może ktoś myśli inaczej?CZY TO NAPEWNO LANDSCHUTZ?????PozdrawiamZwierz
Pytanie
aaaa.gggg
Mam wątpliwości co do przetłumaczenia skrótów na tej blaszcze.Czy słuszne??
3 kompania 26 batalionu budowlanego landschutzu VII okręgu.
A może ktoś myśli inaczej?CZY TO NAPEWNO LANDSCHUTZ?????
Pozdrawiam
Zwierz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.