kikifas Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 Witam. Ja troszkę dzisiaj z innej beczki. Moje pytanie jest krótkie.Czy ktos z was zbiera publikacje Osprey-a? (obojętne czy w formie elektronicznej czy ksiązkowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 mów kikifasie czego ci trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Szukam Ospreyów związanych z I wojną, ale nie obrazków tylko całych zeskanowanych książeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 z 1 wojny mam tylko to co ukazalo sie z kolekcją żólnierzy wojen światowych, nie są to całe żywcem przedrukowane ospreye, raczej ich znakomita wiekszość, jęśli reflektujesz, dalszy kontakt na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 A tu niespodzianka i informacja dla tych którzy nie wiedzą czym są publikacje Osprey,a.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 troszke tego mam ... w większości dzięki programom ptp ;D ale jest .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.