MOLA Napisano 26 Marzec 2006 Autor Napisano 26 Marzec 2006 Jeszcze jedna Fotka prosze o identyfikacje tych kabelków.odczego moga byc? na tej niby lampce na koncu przewodu jeszcze było fioletowe szkiełko ale wypadło.
MOLA Napisano 26 Marzec 2006 Autor Napisano 26 Marzec 2006 Jeszcze jedna Fotka prosze o identyfikacje tych kabelków.odczego moga byc? na tej niby lampce na koncu przewodu jeszcze było fioletowe szkiełko ale wypadło.
imperorr Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 na moim kolowrotku tesz jest szary kabelek ciekawi mnie czy te twoje sa z miedzi?daj zblizenie kabli ich izolacji
MOLA Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 Przesyłam zblżenie do tych końcówek moze komus cos przyjdzie do głowy od czego to/pozdrawiam
MOLA Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 koncówki sa chyba z ebonitu wyglada na to ze wsrodku byla zaroweczka brakuje tam małej fioletowej szybki przewód jest dosyc cienkitylko w opawce jakies takiej nie wiem co to mogło byc moze jakas latarka ale nie wiem dlatego radze sie szanownych kolegów zblizenie bedzie ale troche pozniej.pozdrwiam
MOLA Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Jeszcze raz prosze o info na temat tych kabelków moze komus z czyms sie kojarza, moze to od radia? radiostacji lubczegos? pozdraiwam
Pytanie
MOLA
Jeszcze jedna Fotka prosze o identyfikacje tych kabelków.odczego moga byc? na tej niby lampce na koncu przewodu jeszcze było fioletowe szkiełko ale wypadło.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.