punter Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Zdjęcia spróbuję umieścić w galerii Odkrywcy, jak najszybciej.
wojteq Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Napisano 20 Lipiec 2006 Ciekawa relacja punter!!Dzięki za opis, niestety nie wiedziałem prawie nic o Peenemunde zanim tam nie pojechałem, dlatego nie chodziłem nigdzie po lesie. Jeszcze bym się zgubił! :pMyślałem, że ten budynek, w którym jest muzeum to pozostałość fabryki, teraz wiem, że to tylko elektrownia.Ale i tak IMO warto zobaczyć!!Pozrawiam!!PS Jeśli chcesz wrzucić zdjęcia to musisz je zmniejszyc w paincie do wielkości 650x600 pikseli, a potem w trakcie wpisywania posta na forum u góry masz okienko: przeglądaj, po wybraniu zdjecia z kompa klikasz załaduj zdjęcie"
Zbila Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Polecam przed takimi wyprawami jak do Peenemunde wyposazyc się w dobrą mapę albo zdjęcie satelitarne:) Jeśli chodzi o to drugie najlepszy jest earth.google.com W załączniku próbka. Można oczywiście jeszcze powiększyć. Przy brzegu tego półwyspu można na zdjęciach dojrzeć nawet zatopione statki...
Iron Duke Napisano 24 Maj 2017 Napisano 24 Maj 2017 Czy ktoś ostatnio był w Peenemunde? Wybieram się tam 2 czerwca i chciałbym dojść do stanowisk startowych na północ od lotniska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.