Skocz do zawartości

jaca 2003

strazakwaffe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jaca ja juz nie takich zazdrośników jak ty przerabiałem-żałosny jesteś-i wcale mi nie zależy zebyś odbierał moje przemyślenia-mam rówież nadzieje ze administrator zrobi wyjątek hehehehehehehehehehehe-pozdro
Napisano
Jaca najbardziej mnie rozweseliło ze znalazłeś bursztynową komnate !!!!!!!bubububhehehehehhe no ale jak mówie kazdy ma swoje 5 minut- i ci nic nie wywlekałem-ale co mi tam -pozdro
Napisano
A moze by tak ADMIN dołożył chłopakowi tak ze 2000 przed kreska i ze 4000 po kresce to moze by już chłopak przestał wypisywac nawet wtedy gdy już nie wie co pisac?Mogę odda nawet te swoje magiczne cyferki jeżeli Admin mógłby je przeżuci koledze Strazakowi?
pozdrawiam
Napisano
przypominam ci o co ci poszło bo widze ze zaczynasz palić g....-Proponuję nowy watek.Tu kol Strazak Sam moze wpisywac swoje przemyślenia, złote myśli oraz inne przebłyski (w nawiasie wpisac brakujące słowo).Mam nadzieję ze Admin na takie odstępstwo pozwoli i ze koledzy tez to przyjmą z uznaniem.po prostu mam dosyc ciekawych tematów ze Strazakiem i jego myślami w roli głównej.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie