suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 oj jak bociek wroci to da nam popalic za te glupoty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteq Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 ja dziękuję, liderem nie chcę być, proponuję kogoś z większym stażem :) na forum, oddaję głos na Suchego SS ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Wy nie wiecie co robicie wybierajac mnie na lidera:D:D:D Boze parzysz na to i nie Grzmisz:P, ja Was do zguby doprowadze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 nam chodzi o to zebyś poprowadził nas suchy ss do sejmu. wesz gdzie droga ja juz jestesm spakowany :D panowie ojczyzna wzywa. a bocian rzeczywiście jak wruci to będzie źle!!! eee p[panowie nie będzie tak źle wpadniemy zrobimy burdel i będzie ok.. a co to cud!!! jeszcze piku nie wszedł w dyskusję?? ooo to źle także piku zapraszamy :D pozdro partyjniaki wy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 wlasnie ja chce Pika tutaj bo on fajne haselka puszcza:Da do sejmu moge Was zaprowadzic ale tylko z Pikiem bo wtedy to dopiero bedzie burdel hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 VASILI a co spakowales do torby?? bo ja KBK AK 47 po lekkim tuningu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 ha ha równy z ciebie gośc ... i z pika też... ja tez ide tylko z pikiem!! ja 2 mausy.. haubice i tygryska :) a i 250 gumek :) i troche owsa dla pani beger :D piku gdzieś jest!! brakuje tu twojej wypowiedzi :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 POliSH dziwię sie ze masz 12 lat-i juz cie zbanowali za ubliżanie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 wiesz strazak..... jak ktoś chce się powyzywać ze starszymi... to właśnie trafia tu :D a jestem ciekawy czy twój tata wie ze ma takiego wyszczekanego synka... he ciekawe co by zrobił jakby się dowiedział :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 brakuje Ci wyobraźni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 ...cześć wojteq tu revolt też mam 19 lat..":) mój numer gg 6841401 napisz to se pogadamy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 hehe ile tu 19-latkow:D, a ja myslalem ze jestem jedyny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorwat1311 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 mnie tez zbanowali? to chyba jakas epidemia?! do napisania za pare m-cy. pozdrawiam niepokornych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.