Skocz do zawartości

Czy jest na tym forum osoba ktura jest moderatorem na PS??

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

To naprawde ty POLISH?? O ile się nie myle, masz 11 lat, wyzwałeś 3 razy starszych od Ciebie, a teraz masz czelność smarować FPS gówn... No a administrator powinien zacząć działać. Chamstwem jest też, że wykorzystujecie nieobecność Bociana...

Acha,koleś ma 11 lat...To dużo tłumaczy ale nie napewno chamstwa w czystej postaci!!!!
POLiH!!!!!!!!!!!!!!
Wydaje mi sie że gdyby był Bociek wyleciał byś stąd prędzej niż z PS.I nie polemizuj z ludzmi którzy mają wnuczki w Twoim wieku.To taka dobra rada...
Pozdrawiam
Zwierz

ah POLiSH ja ci juz pisałem ,ze na tym forum nie ma żartów z ,,NAMI'' no ja jestem od ciebie staraszy o ile masz 12 lat to 4 lata....... wiesz ze są tu dorośli ludzie... którzy mają po 20-nawet 40 lat.. i ich to poprostu wkurwia jak taki młody czlowiek jak ty rzuca się ..... poprostu trzeba spokojniej... troche mniej nerwów,..... ja na początku też byłem pyskaty...... ale... zrozumiałem o co chodzi. i widzisz. mam ze wszystkimi zgode.Widzisz tu nie trzeba siłą tylko sposobem... :) spróbuj... to zobaczysz ze zaakceptują i ciebie. a ty im podpadłeś na samym początku. i teraz cię tępią....
pozdro

Wszystkich urażonych przepraszam
jaca2003 zrobiłem ci coś oraziłem ci e,że na mnie naskakuhesz,a morze ciebie m40 z tego co wiem to ty tez dorośły nie jestes??
Vasilij choć ty masz jakies opanowanie izwracasz się do mnie normalnie??aaaa.gggg czym ty mnie straszysz na tym forum kogos wyzwałem.......chyba nieeeeeeeee,zastanow się zanim cos powiesz!!!!!![:)

no ja nie chce cie zje.... bo nie ma o co.... poprostu niektórzy na tym forum.. to nie mają umiaru.... brakuje bocian... i wszyscy robią co tylko chcę... ah gdzie on jest.. szkoda ze jego zona cięzko chora i nie ma kto zrobić porzątku na tym forum

pozdro

ale słusznie niektórzy mają rację... bo też troche za ostre miałeś wejście.. wiesz zrozum tu nie ma co się unosić honorem.... trzeba grzecznie przemilczeć sprawe... i wszystko ucichnie.. tak jak robi nasz rząd!!

sam pisałeś ze wysyłałeś wiadomości z przeprosinami-ale moze to nie ty a ja juz ślepy jestem-poprawm mnie jak by co-pozdro
O co t chodzi wysłałem wiadomość z przeprosinami!!
Ale ja niewiem o co chodzi m40 i innym nie obraziłem ich a oni obrażają mnie prędzej oni by bana zarobili.
Ja na tym forum jestem kilka miesięcy i obraziłem w sposub bardzo śmieszny pika ,który obraził i mnie ale przeprosił
mnie a ja go też.
A jesli osoby które piszą ,żę powinnem dosrać bana na tym forum to zaco proszę pisać??????

Wiem wejście było ostre na tym temacie:Czy jest ktoś w moim wieku??
ale się przeprosiliśmy a tu panowie albo panie mowią ze teraz powinnem tu bana dostać??
Troche dziwne bana na tym forum za niegrzeczność na tamtym?????????

oj chłopie no mówie ci juz ze nie ma co sie honorem unosić weź to do serca... trzeba przemilczeć spokojnie sprawe... i honor odstawić na bok... a niech sie obrażą.... nic nie mów... przemilcz... będziesz miał satysfakcję ze jeden raz byłeś mądrzejszy od dorosłych ludzi

pozdro
p.s najpierw rozum potem honor:) metafora taka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie