POliSH Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Pytam się czy jest tu jakaś osoba która jest moderatorem na dziale militariach np.Robi albo MartiDostałem {2}ostrzezenia a pisało ze do 3 blokada i czemu mnie zblokowali????I pytam czy odzyskam swoje konto??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Bo nie zapłaciłeś abonamentu na czas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Jkiego abonmentu????dostałem tylko dwa ostrzazenia a powinno być tylko jedno!a mnie Robi zablokował bo kogos wyzwałem,wysłałem do tej osoby przeprosiny a nawet odp nie mogo przeczytać??nie dziwie się osobom ktore z forum PS odchodzą??i kiedy mnie pan szanowny Marti albo Robi odblokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Daj sobie spokój z PS .Mody czytają tam prywatne wiadomości , co jest karalne .Mam nadzieję że kiedyś ktoś im zrobi koło d.. za takie praktyki .Banda oszołomów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Cześć,z tym czytaniem prywatnych wiadomości to pewne?Na jakiej podstawie tak uważasz?PozdrawiamDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Jestem jednym z moderatorów na PS, to jest poważny zarzut >grove3< .Ja nie mam możliwości sprawdzania prywatnych wiadomości, ma taką możliwość administrator forum ze względów oczywistych jak na każdych forach phpBB.POLiSH - jeżeli masz jakieś wątpliwości ,czujesz się pokrzywdzony,to czemu nie wyślesz pytania do Robiego tylko zaśmiecasz inne forum? Kto lepiej Ci to wyjaśni jak nie Robi?Pozdrawiam i zachęcam do pokojowego rozwiązywania problemów.Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Sprawa jest banalnie prosta - dostałeś bana za wulgaryzm i chamskie zachowanie na forum publicznym. Ciesz się że nie narozrabiałeś tak w towarzystwie nie wirtualnym, bo byś w dziób dostał i tak by się skończyło kozaczenie.A na twoje przeprosiny ci opisałem: Mnie nie musisz przepraszać, bo tym co napisałeś wystawiłeś wyłącznie sobie świadectwo chamstwa i braku kultury. Następnym razem głeboko się zastanów zanim coś napiszesz publicznie.Bana nikt ci nie usunie, ale zawsze możesz z grove3 założyć Stowarzyszenie Zbanowanych", napisać petycję do Komitetu Obrony Praw Dziecka i zrobić oficjalną demonstrację przed Parlamentem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawka69 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 bzdurne gadanie o prywatnych wiadomościach.na ilu jeszcze Forach zamieściłeś swoje podanie o pogłaskanie po głowie?Dwóch żółtych kartek nie dostaje się na FPS za darmo.Najwyraźniej sobie zasłużyłeś.Natomiast nazywanie użytkowników innego Forum bandą oszołomów to chamstwo w najczystszej postaci.Na FPS nikt tak nie pisze o Odkrywcy.A jeśli nawet to moderatorzy działają jak trzeba.Tutaj doszukałem się nawet określenia FPS jako cieniasów od guziczków i monetek.Ach ci wspaniali militaryści... prawdziwi twardziele od armat i karabinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karas1979 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Jestem modem na PS i nie wierze, aby ktos zblokowal Ci konto za jedna czy tez dwie zolte kartki. Powiem wiecej, kazde ostrzezenie w postaci zoltej kartki jest pozniej wyjasniane, przedstawiane w dziale Interna tylko dla modów.Bywa i tak, ze user dostaje kartke za przewinienie, a po kilku tygodniach jest mu ona anulowana.A wypisywanie, ze uzytkownicy PS to banda oszolomow, to zwykle swinstwo i tym powinni zajac sie moderatorzy Odkrywcy. I nie chodzi mi tu o usuniecie tego watku, a o usuniecie wszelkiego rodzaju pieniactwa (patrz post. grove3). Grove3 powienien poniesc konsekwencje tego co napisal(z banowaniem wlacznie). W przypdku gdyby taka obrazliwa tresc pojawila sie forum PS i dotyczyla Odkrywcy, uzytkownik dostalby ostrzezenie czy nawet bana.A to dlatego, ze jestesmy jednym srodowiskiem i nie potrzebujemy waśni, tylko dlatego ze ktos siedzi" na konkurencyjnym forum.Pozdrawiam.karas1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 witamJak chcesz Polish, to mozemy tutajzamiescic zaraz pare cytatow,oczywiscie twoich,mysle ze zrozumienie hamstwa /delikatnie mowiac/jest na tyle uniwersalne, ze i tutaj niebedzie problemu z prawidlowa jegoidentyfikacja;a co do stwierdzen dot. wiadomosci priv,nikt sie tutaj nie bawi w duze dzieci.w przeciwnosci do goscia ktory wpadl na takigenialny pomysl /grove3/, szkoda Panowie gadac;pozdrawiammarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Grove3 super mowisz prawde a moderatorzy forum PS to kompletni..............nawet Hazrasa zniesli i nie jest administratoremPS.Ja nikogo w tym cytacie nie obrazam bo są kropki i prosze aby Marti się nie kłucił,że kogos obrazam,widze że Landminer jastes taki jak zawsze czyli........A Marti co ma znaczyć co to szantaż,że pokazesz moj cytat myslisz,że się boje,że pokazesz a se pokazuj na karzdym forym na świecie!!!!!twoje słowa:Jak chcesz Polish, to mozemy tutajzamiescic zaraz pare cytatow,oczywiscie twoich,mysle ze zrozumienie hamstwa /delikatnie mowiac/jest na tyle uniwersalne, ze i tutaj niebedzie problemu z prawidlowa jegoidentyfikacja; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Ależ oczywiście, że jestem taki jak zawsze - od 36 lat i nigdy nie będę inny :DSwoją drogą to nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Sam sobie piwa naważyłeś. Jak nie potrafisz być kulturalny publicznie to miej do siebie pretensje. Trzeba było myśleć a nie bluzgać. Swoją drogą to priv z przeprosinami jakoś dziwnie pojawił się w mojej skrzynce już po fakcie zbanowania, a przez dwa dni twoje bluzgi wisiały na forum i miałeś to gdzieś, więc przestań opowiadać głodne kawałki jaki to jesteś elegancki!I powtórzę to co już ci kiedyś napisałem - zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny - dobrze na tym wyjdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 POliSH, jesli juz kogoś oskarżasz to rób to poprawną polszczyzną. Ktury, karzdy itp :)Kolejny z moderatorów PS czyli kompletny.........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Jaro5 co na to poradzę żę jestem słaby z ortografi nie moja wina ,że mi to do głowy nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadosławKatowicz Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 A ja mam durne pytanie, co to jest PS? Google daje jakieś wyniki od czapy, a nie powiem zaintrygowała mnie ta kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 O qża melodia ,chyba się żle zalogowałem.Ps ,czy Odkrywca. Na PS taki numer ,by nie przeszedł.KONKURENCYJA ,czy sojusz.Hit ,czy mit/O q ,ale obłuda .Pzdr cygana Robiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 witamnie lubie byc goloslownym,zwlaszcza wobec tak ciekawych osobowosci;cyt. /napisał Polish/=======================================================Polish napisał: ale jesli chodzi o te emotki to debilu jak coś się nie podoba to się nie odzywaj,z chęcią bym cie (../?/ tutaj Polish pewnie ugryzl sie w jezyk, wzglednie zapowietrzyl..)nadzwyczajny idioto;=======================================================postawy tego rodzaju zle wplywaja na atmosfere forum,moze tutaj tez doczekasz sie bana,pewnie kwestia czasu;pozdrawiammarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Jaro5 co na to poradzę żę jestem słaby z ortografi nie moja wina ,że mi to do głowy nie wchodzi"No wiesz, jak mawiał mój profesor.. rzba fałdów pzrysiąść.."Tak, tak wiem, dysleksja, dysfunkcja, dyscośtam.. a ja zacofany myślę że nygus jesteś.PozdrawiamDarekp.s. grove3, czekam na Twoj post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 Aż,tak źle z ortografią u mnie nie jest,ale przy kompie się do niej nie przykładam.O co w tym chodzi???Tak, tak wiem, dysleksja, dysfunkcja, dyscośtam.. a ja zacofany myślę że nygus jesteś.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 Marti wystawiłeś mój cytat w całej Polsce????????????Ps.TO super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 Marti ja mam nadzieję,że ty zarobisz tu bana.PS.Na normalnym forum bana nie zarobie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 POLiCHZdefiniuj pojęcie NORMALNE FORUM?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Polish ,Twój bardzo młody wiek nie jest usprawiedliwieniem.Dziecko drogie ,wpadasz na jakieś forum ,obrażasz innych, a teraz jeszcze ludzi bananami straszysz.Tak się nie postępuje w świecie dorosłych.Ps Jeśli chcesz podyskutować z Landminerem ,to proponujęnajpierw poczytać jego posty,a jeszcze lepiej książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 dam ci rade.. ostatnio trzeba uwarzać na słowa na tym forumi nie tylko.. bo od kąd nie ma bociana to robi się tu burdel... nia ma kto gogo opierdolić... brakuje tu męskiej ręki bezu urazy :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 j35 czy ja kogoś straszę ja tylko mowie ,żę bym się cieszył gdyby go zbanowali,ja na ciebie nie naskakuje a ty otakujesz. Ps.Jakimi bananami??[:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.