Skocz do zawartości

Czy jest na tym forum osoba ktura jest moderatorem na PS??

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

Pytam się czy jest tu jakaś osoba która jest moderatorem na dziale militariach np.Robi albo Marti
Dostałem {2}ostrzezenia a pisało ze do 3 blokada i czemu mnie zblokowali????I pytam czy odzyskam swoje konto???

Jkiego abonmentu????dostałem tylko dwa ostrzazenia a powinno być tylko jedno!a mnie Robi zablokował bo kogos wyzwałem,wysłałem do tej osoby przeprosiny a nawet odp nie mogo przeczytać??nie dziwie się osobom ktore z forum PS odchodzą??i kiedy mnie pan szanowny Marti albo Robi odblokuje

Jestem jednym z moderatorów na PS, to jest poważny zarzut >grove3< .Ja nie mam możliwości sprawdzania prywatnych wiadomości, ma taką możliwość administrator forum ze względów oczywistych jak na każdych forach phpBB.
POLiSH - jeżeli masz jakieś wątpliwości ,czujesz się pokrzywdzony,to czemu nie wyślesz pytania do Robiego tylko zaśmiecasz inne forum? Kto lepiej Ci to wyjaśni jak nie Robi?Pozdrawiam i zachęcam do pokojowego rozwiązywania problemów.Grzebiuszka

Sprawa jest banalnie prosta - dostałeś bana za wulgaryzm i chamskie zachowanie na forum publicznym. Ciesz się że nie narozrabiałeś tak w towarzystwie nie wirtualnym, bo byś w dziób dostał i tak by się skończyło kozaczenie.

A na twoje przeprosiny ci opisałem: Mnie nie musisz przepraszać, bo tym co napisałeś wystawiłeś wyłącznie sobie świadectwo chamstwa i braku kultury. Następnym razem głeboko się zastanów zanim coś napiszesz publicznie.

Bana nikt ci nie usunie, ale zawsze możesz z grove3 założyć Stowarzyszenie Zbanowanych", napisać petycję do Komitetu Obrony Praw Dziecka i zrobić oficjalną demonstrację przed Parlamentem :D

bzdurne gadanie o prywatnych wiadomościach.
na ilu jeszcze Forach zamieściłeś swoje podanie o pogłaskanie po głowie?
Dwóch żółtych kartek nie dostaje się na FPS za darmo.
Najwyraźniej sobie zasłużyłeś.

Natomiast nazywanie użytkowników innego Forum bandą oszołomów to chamstwo w najczystszej postaci.
Na FPS nikt tak nie pisze o Odkrywcy.
A jeśli nawet to moderatorzy działają jak trzeba.
Tutaj doszukałem się nawet określenia FPS jako cieniasów od guziczków i monetek.
Ach ci wspaniali militaryści... prawdziwi twardziele od armat i karabinów.

Jestem modem na PS i nie wierze, aby ktos zblokowal Ci konto za jedna czy tez dwie zolte kartki. Powiem wiecej, kazde ostrzezenie w postaci zoltej kartki jest pozniej wyjasniane, przedstawiane w dziale Interna tylko dla modów.
Bywa i tak, ze user dostaje kartke za przewinienie, a po kilku tygodniach jest mu ona anulowana.
A wypisywanie, ze uzytkownicy PS to banda oszolomow, to zwykle swinstwo i tym powinni zajac sie moderatorzy Odkrywcy. I nie chodzi mi tu o usuniecie tego watku, a o usuniecie wszelkiego rodzaju pieniactwa (patrz post. grove3). Grove3 powienien poniesc konsekwencje tego co napisal(z banowaniem wlacznie). W przypdku gdyby taka obrazliwa tresc pojawila sie forum PS i dotyczyla Odkrywcy, uzytkownik dostalby ostrzezenie czy nawet bana.
A to dlatego, ze jestesmy jednym srodowiskiem i nie potrzebujemy waśni, tylko dlatego ze ktos siedzi" na konkurencyjnym forum.

Pozdrawiam.
karas1979

witam

Jak chcesz Polish, to mozemy tutaj
zamiescic zaraz pare cytatow,
oczywiscie twoich,
mysle ze zrozumienie hamstwa /delikatnie mowiac/
jest na tyle uniwersalne, ze i tutaj nie
bedzie problemu z prawidlowa jego
identyfikacja;

a co do stwierdzen dot. wiadomosci priv,
nikt sie tutaj nie bawi w duze dzieci.
w przeciwnosci do goscia ktory wpadl na taki
genialny pomysl /grove3/, szkoda Panowie gadac;

pozdrawiam
marti

Grove3 super mowisz prawde a moderatorzy forum PS to kompletni..............nawet Hazrasa zniesli i nie jest administratorem
PS.
Ja nikogo w tym cytacie nie obrazam bo są kropki i prosze aby Marti się nie kłucił,że kogos obrazam,widze że Landminer jastes taki jak zawsze czyli........
A Marti co ma znaczyć co to szantaż,że pokazesz moj cytat myslisz,że się boje,że pokazesz a se pokazuj na karzdym forym na świecie!!!!!
twoje słowa:
Jak chcesz Polish, to mozemy tutaj
zamiescic zaraz pare cytatow,
oczywiscie twoich,
mysle ze zrozumienie hamstwa /delikatnie mowiac/
jest na tyle uniwersalne, ze i tutaj nie
bedzie problemu z prawidlowa jego
identyfikacja;

Ależ oczywiście, że jestem taki jak zawsze - od 36 lat i nigdy nie będę inny :D
Swoją drogą to nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Sam sobie piwa naważyłeś. Jak nie potrafisz być kulturalny publicznie to miej do siebie pretensje. Trzeba było myśleć a nie bluzgać. Swoją drogą to priv z przeprosinami jakoś dziwnie pojawił się w mojej skrzynce już po fakcie zbanowania, a przez dwa dni twoje bluzgi wisiały na forum i miałeś to gdzieś, więc przestań opowiadać głodne kawałki jaki to jesteś elegancki!
I powtórzę to co już ci kiedyś napisałem - zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny - dobrze na tym wyjdziesz.

witam

nie lubie byc goloslownym,
zwlaszcza wobec tak ciekawych osobowosci;

cyt. /napisał Polish/
=======================================================
Polish napisał:
ale jesli chodzi o te emotki to debilu jak coś się nie podoba to się nie odzywaj,z chęcią bym cie (../?/ tutaj Polish pewnie ugryzl sie w jezyk, wzglednie zapowietrzyl..)
nadzwyczajny idioto;
=======================================================
postawy tego rodzaju zle wplywaja na atmosfere forum,
moze tutaj tez doczekasz sie bana,
pewnie kwestia czasu;

pozdrawiam
marti

Jaro5 co na to poradzę żę jestem słaby z ortografi nie moja wina ,że mi to do głowy nie wchodzi"
No wiesz, jak mawiał mój profesor.. rzba fałdów pzrysiąść.."

Tak, tak wiem, dysleksja, dysfunkcja, dyscośtam.. a ja zacofany myślę że nygus jesteś.
Pozdrawiam
Darek
p.s. grove3, czekam na Twoj post.

Aż,tak źle z ortografią u mnie nie jest,ale przy kompie się do niej nie przykładam.
O co w tym chodzi???

Tak, tak wiem, dysleksja, dysfunkcja, dyscośtam.. a ja zacofany myślę że nygus jesteś.
Pozdrawiam

Polish ,Twój bardzo młody wiek nie jest usprawiedliwieniem.
Dziecko drogie ,wpadasz na jakieś forum ,obrażasz innych, a teraz jeszcze ludzi bananami straszysz.
Tak się nie postępuje w świecie dorosłych.

Ps Jeśli chcesz podyskutować z Landminerem ,to proponuję
najpierw poczytać jego posty,a jeszcze lepiej książkę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie