A. Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Nie wiem czy wypowiedziałem się w sposób nazbyt skomplikowany. Nie napisałem przecież, że kolekcja ta była największa. Była na tyle duża że robiła wrażenie. A że gdzieś były inne, większe - tego nie neguję. W końcu kolekcjonowanie to nie wyścigi ani zawody sportowe. Nawet jeżeli była to tak jak piszesz 3 największa kolekcja w Warszawie, to fakt że zgromadził ją 23-letni chłopak wydaje mi się, że zasługuje na uznanie a nie na komentarze typu :- mitoman, coś mu się pomieszało, etc. Co do tego, że Dworczyk to mój kolega - to się akurat mylisz. To co napisałem nie wynika z jakichś moich politycznych czy osobistych sympatii. Ot poprostu denerwują mnie wypowiedzi niektórych forumowiczów, którzy formułują swoje sądy na podstawie doniesień wątpliwej reputacji prasy, w dodatku nie mając, jak wnoszę z wypowiedzi, żadnego na ten temat pojęcia. A argumentacja typu - to politykier, więc musi kłamać - jest co najmniej z logicznego punktu widzenia karkołomna.A kwestia złomu w piwnicy - hmmm, z ust większości tu piszących - brzmi jak ostatnia hipokryzja.Każdy kiedyś miał 23 lata i każdy kiedyś popełniał błędy. Co do tego, że omawiana osoba będzie coś dla kogoś lobbować - tego przecież nie napisałem i sam w to prawdę powiedziawszy wątpie. Szkoda emojci i już. pozdrAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michałł Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Co, fajny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian22 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Panowie nie potrzeby żadnego lobbingu podobno w Suwałkach istnieje jakiś klub co kopie całkowicie legalnie ma jakieś pozwolenia wydane przez konserwtora(chyba że to plotka) można z nich wziąsć przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Dla mnie zaden szmądak z parlamentu (obojetna paria ) nigdy nie bedzie kolegą ,3/4 z nich to złodzieje i psie krwie ,a 1/4to nieudaczniki ,bo niepotrafią ukraść .Ja mam kolegow,ktorzy uczciwie kopią ,szukają ,uczciwie powiekszaja swoje kolekcje ! Takie pytanie jak w tytule to dla mnie zniewaga ;)pzdr pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 E, jakoś ci pik nie wierzę, że wszyscy twoi koledzy mają zezwolenia konserwatora zabytków. COś nas tu nieźle bujasz, jak 5-latków :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.