Skocz do zawartości

Mamy kolegę w rządzie? ;-)

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy wypowiedziałem się w sposób nazbyt skomplikowany. Nie napisałem przecież, że kolekcja ta była największa. Była na tyle duża że robiła wrażenie. A że gdzieś były inne, większe - tego nie neguję. W końcu kolekcjonowanie to nie wyścigi ani zawody sportowe. Nawet jeżeli była to tak jak piszesz 3 największa kolekcja w Warszawie, to fakt że zgromadził ją 23-letni chłopak wydaje mi się, że zasługuje na uznanie a nie na komentarze typu :
- mitoman, coś mu się pomieszało, etc.

Co do tego, że Dworczyk to mój kolega - to się akurat mylisz. To co napisałem nie wynika z jakichś moich politycznych czy osobistych sympatii. Ot poprostu denerwują mnie wypowiedzi niektórych forumowiczów, którzy formułują swoje sądy na podstawie doniesień wątpliwej reputacji prasy, w dodatku nie mając, jak wnoszę z wypowiedzi, żadnego na ten temat pojęcia.
A argumentacja typu - to politykier, więc musi kłamać - jest co najmniej z logicznego punktu widzenia karkołomna.
A kwestia złomu w piwnicy - hmmm, z ust większości tu piszących - brzmi jak ostatnia hipokryzja.
Każdy kiedyś miał 23 lata i każdy kiedyś popełniał błędy.
Co do tego, że omawiana osoba będzie coś dla kogoś lobbować - tego przecież nie napisałem i sam w to prawdę powiedziawszy wątpie.
Szkoda emojci i już.
pozdr
AR

Panowie nie potrzeby żadnego lobbingu podobno w Suwałkach istnieje jakiś klub co kopie całkowicie legalnie ma jakieś pozwolenia wydane przez konserwtora(chyba że to plotka) można z nich wziąsć przykład.

Dla mnie zaden szmądak z parlamentu (obojetna paria ) nigdy nie bedzie kolegą ,3/4 z nich to złodzieje i psie krwie ,a 1/4to nieudaczniki ,bo niepotrafią ukraść .
Ja mam kolegow,ktorzy uczciwie kopią ,szukają ,uczciwie powiekszaja swoje kolekcje !

Takie pytanie jak w tytule to dla mnie zniewaga ;)

pzdr pik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie