Skocz do zawartości

HARDY

szek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Wszystkich !!
Co lub kto miał styczność z tą wykrywką HARDY oto jego strona http://hardy.sytes.net/web/main.html
niesamowite wejście w tej stronie polecam.
Napisano
Widmo krążące po Forum :-)))

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=241617#241617

nie wspomninając o szumnej kampani sprzed 2 lat.
Napisano
Firma niczego sie nie nauczyła w ciągu tych kilku miesięcy.
Nadal pełna anonimowość - numer komórkowy który dziś nic nie znaczy, o mailu i nr GG nie wspomnę....

A jak mi się rozgraci to do kogo mam wysłać reklamację ?

Ciekawe, czy jak w miejsce adresu wpisze nr komórki albo nr Gadu gadu to czy przesyłka dojdzie do adresata...
Napisano
Witam!

Poczytaj sobie tu: http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=7694

JackuP - ja nie miałem żadnego problemu z nawiązaniem kontaktu z producentem przez email.. Napisał, że bardzo chętnie się spotka i pokaże co ten Hardy potrafi. Numer telefonu też ma być aktualny. Niestety z braku czasu i dużego dystansu, nie skorzystałem z propozycji. Może ktoś z Warszawy umówi się wreszcie z tym gościem?

Pozdrawiam

VW
Napisano
Van, jasne, że się spotka i pokaże, bo i chce zarobić.
Tylko gdzie się spotka? Za rogiem ulicy, w parku na ławeczce, za miastem?
Ja bym jakoś z kaską wolał iść pod wiadomy adres.

Tak się zastanawiam, czemu ma służyć ta konspiracja? Bo z reguły ukrywa się ten, kto albo ma coś na sumieniu albo jest krok od tego. Ot - takie skojarzenia.

Może któregoś pięknego dnia ktoś nabędzie ten wykrywacz i przedstawi go wszystkim na jakimś zlocie (może nawet da go w ręce potrzymać?)...
Pzdr!
Napisano
Sprzęt reprezentuje się bardzo dobrze jak na standardy PL ale brak w tych czasach dyskryminacji to błąd ! Zwykły poszukiwacz szuka prostego w obsłudze i z dobrym zasięgiem sprzętu , a w HADRY trzeba się nagłówkować .
Napisano
Też mnie to dziwi że do tej pory żaden użytkownik Hardego nie wypowiedział się w kwestii tego sprzętu. A może to tylko taki wirtualny duch wykrywacza...?:-)
Napisano
Witam.
Na forum PS" jest jeden użytkownik Hardego, który chce podzielić się swoimi uwagami na jego temat. Co prawda dopiero go zakupił ale ma na bieżąco informować o nim.
Linku nie podaję bo kto będzie chciał to znajdzie :P.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Żaden ze wszystkich użytkowników?
Może obydwaj nie mają dostępu do sieci?;)
Próbowałem kiedyś rozmawiać z wytwórcą przez GG. Rezultat co najmniej mizerny. Przestał odpowiadać w trakcie rozmowy na zadawane pytania. Zostałęm totalnie zignorowany.
Widać nie zalezy im na masowej sprzedaży ich wielkoseryjnej produkcji.;)
Pozdrawiam L.
Napisano
Witam,
Jutro rano dostanę przesyłkę z HARDYM". Pierwszymi wrażeniami podzielę się z Wami. W tej chwili producentowi HARDEGO mogę tylko wystawić wzorową ocene jeżeli chodzi o kontakt i obsługe przed sprzedażą.

Kuba
Napisano
Juz jestem ciekaw. Założyłem kiedyś nawet wątek o wrażeniach z eksploatacji Hardego ale jakoś zabrakło uzytkowników:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Ja czekałem dwa tygodnie - dokładnie tyle ile poinformowano mnie przed złożeniem zamówienia (plus). Wykrywacz wysłali natychmiast po otrzymaniu przelewu (plus). Poinformowali mnie mailem, że wykrywacz jest w drodze (plus). Zaoferowali pomoc w pierszym okresie uzytkowania (plus).
Pozdrawiam
Kuba
Napisano
Witam!
Dowiedziałem się od pewnego gościa który jest na codzień z wykrywaczami i ulepszeniami ich. Na wgląd to ma same plusy ale elektronika to jest tylko ulepsznie smętka, jabel. pozdrawiam
Napisano
Właśnie przejrzałem zdjęcia wykrywacza na stronie Hardego.
Ale jajca! Hardy dokonuje cudów i też czyści monetki!

Bo mnie jeszcze się nie zdarzyło wykopać wyczyszczonych do błysku monet, a na saperce obok dołka w galerii Hardego (polecam fotke nr 43! :-))) są czyściusienkie wykopane monetki.
Wykopałem sporo w swoim życiu monetek, ale tak ładnych jak te na fotkach to nawet nie mam po czyszczeniu....
Napisano
Quba2005, a znasz gościa, który właśnie zarejestrował się pod nickiem RadekP na forum PS"? Całkiem przypadkiem on również w tym momencie kupił Hardego i również jest zachwycony. Powinieneś się tym zainteresować, bo facet buchnął Ci fotki :))))
Napisano
Do Renalda. Komentarze na tamtym forrum są oczywiście moje - nie przywiązuje wagi do zgodności ników. Jezeli chciałbym udawać kolejnego nabywcę HARDEGO to z pewnością NIE umieściłbym tych samych zdjęć !!!! Ludzie czy wy wszędzie widzicie eorie spiskową"?

Kuba vel. Quba2005 vel. RadekP
Napisano
Teorię spiskową to nie, ale coś w tym jest...

W dniu 17 marca 2006r. napisałeś że zamierzasz kupić HS-3.
W dniu 22 marca masz już Hardego, z czego sam przyznajesz że zamawiałeś go 2 tygodnie wcześniej, czyli 8 marca.
Ale na PS" napisałeś w dniu 10 marca, że zamówiłeś Hardego już 2 tyg.temu, czyli 24 luty.

Więc jak mogłeś w dniu 17 marca pisać o zamiarze zamiany swojego Pulsera3 na HSa, skoro niby już kupiłeś Hardego?

Ot - stąd nie dziw się, że koledzy podejrzewają tu kryptoreklamę, bo i mają na podstawie powyższego do tego prawo.
Poza tym mało kto się tak podnieca przy samym zamówieniu, orgazmu dostać można (albo nie) po próbach sprzętu w terenie, a ty go już masz po fakcie, że za wpłacone pieniądze dostałeś paczuszke.
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie