Skocz do zawartości
  • 0

Czyżby urwiłapka?

nasciturus69

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
vigraszek co miales na mysli ? Ta 82 mm nie miala tnt w srodku ,ani sladu zapalnika ,tak jak zostala wykopana ,tak zrobiono jej zdjecie ...
Niestety nikt nie wie co to za rodzaj granatu mozdziezowego :\\
Napisano
Oj to cud jesli kupa w majtki nie wpadła ,po takich traumatycznych doświadczeniach kolegi nasciturus69 !

Urwiłapka ! Kto to slowo wymyslil na forum pierwszy ? Krew mnie zalewa jak je slysze :\\
Napisano
pik 78 ,bez obrazy ale te Twoje wczorajsze 82mm. to też mogła być niezła urwiłapka" ,a może urwidupka"? he he he!!!!No ale przepraszam ,nie ma się z czego śmiać bo różne rzeczy z ziemi wychodzą.Pozdr.
Napisano
Pik - troszke wąsko patrzysz skoro uważasz że to słowo powstało na forum O. :-)) a tak poważnie .. czy urwie łape.... czy urwie reszte ciała a łapy zostaną ... to i tak i tak urwiłapa :)
Napisano
nasciturus69- kurcze, rzeczywiście kamikadze jesteś....
Odrzuć to szybko jak najdalej od siebie...albo nie! Co ja mówię...
Poradźcie mu co ma zrobić...
Napisano

To z drugiej strony. Dodam, że nie biegam z wykrywaczem, nie znam się, nie orientuję. Jestem ciekaw czy to jakieś militarne coś, czy może ubijak do masła?:)

Napisano
Wg mnie to głowica od niemieckiego trzonkowca, i coś rzydkiego " z niej wystaje. Samo to coś z alumninium co wystaje może paluszki naderwać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie