Skocz do zawartości

UUUUUURAAA - Wczoraj nabyłem Rutus U2

rauszdelikt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj nabyłem RU2, nie moge sie juz doczekac kiedy ta zima pójdzie sobie precz. I tak przy okazji chciałbym poprosić doświadczonych poszukiwaczy - których tutaj nie brakuje - o dobre rady dot. sprzetu około poszukiwawczego. Podzielcie się swoim dođwiadczeniem.

Pozdrawia, Rausz:)
Napisano
funkiel nówka nie śmigany... no chociaż nie do końca - odpaliłem wczoraj w ogrodzie no i działa. W sobotę idę w las, nie ważne co się będzie działo. Czy wicher, zamieć czy też inne badziewie.

Pozdrawiam, Rausz
Napisano
To gratuluję, ale wybierz teren bez dużej ilości śmieci( jeżeli były tam ciężkie walki i jest dużo odłamków to możesz na początek dostać szmergla). Na początek poćwicz sobie, ale z kopaniem poczekaj, aż rozmarźnie ponieważ:a) szkoda się męczyć, b) możesz coś zniszczć wykuwając z tego betonu i najważniejsze c)można puknać" gdzie nie trzeba i odejść z hukiem. I nie zniechecaj się minie jakiś czas zanim dogdacie" sie z U2. powodzenia
Napisano
Ja tez 2 tygodnie temu kupiłem sobie U2 i czekam jak będzie można gdzieś wyjśc w teren.Może parę rad dla początkującego ..do wiosny......
Napisano
też nabyłem ju tu" w promocji zimowej i jutro idę w pobliskie lasy z okopami... Ziemia ciut zmarznięta ale popróbować można :) Mam nadzieję choć jakieś łuski znaleźć..
Darz dół !
Napisano
a ja chyba odwiedzę pozostałości willi Hermana narkotnika. Zostały tam naprawde imponujace garaże na autka. Może coś ciekawego się tam trafi.

Pozdrawiam, Rausz
Napisano
A jak łapie szeląga Jana Kazimierza??
Testowałeś już ten sprzet w powietrzu??
A jak pucha po piwie???
Pochwal się! Bo jak to tak bez słowa!
Pozdrawiam
Napisano
Z tego co wiem to nie ma co sie bawic w testowanie w powietrzu. Owszem, polatałem już co nie co po ogrodzie i wiem w których miejscach nie będę dla żony sadził kwiatków:P. ALe generalnie narazie wole go dobrze poznac, szczegolnie odpowiednio sprzezyc go z gruntem no i dyskryminacje ustawic. To narazie jest dla mnie glownym celem. A jutro, tzn juz dzis ide w plener. Nie licze na zbyt wiele, ale moze chociaz jakas sarna sie trafi:).

Pozdrawiam, Rausz
Napisano
Byłem wczoraj w miejscu gdzie pod koniec wojny były niemieckie baraki-warsztaty. Potem sładnica drewna i obecnie przeorane(będą sadzić las)więc ładnie się szukało w piasku.Znalazłem starą kłódkę, duże koło-zawór(?) i jeszcze dziwne coś na głębokości ok.40 cm. Fotki za moment :)
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie