Dziki Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2003 Polecam wszystkim tą grę, bez wątpienia jest to najbardziej realistyczna gra strategiczna z poziomu pojedynczych czołgów i drużyn. Nie ma nic bardziej realistycznego - tam przeliczany jest nawet kąt trafienia pod którym pocisk trafia w czołg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Na pierwsze odpalenie gry to po raz pierwszy taka wpadka. Nie wiem czy odpalę drugi raz. Ostatnio skończyłem Hidden & Dangerous Deluxe. Uważam ją o niebo lepszą ale co kto lubi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 13 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2003 Wiesz, to strategia i to bardzo realistyczna w pełnym trojwymiarze. Grafika teraz już nie pierwszej świeżości ale i tak jest super z modami.Nie ma bardziej realistycznej gry w tej skali, jestem się skłonny założyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
random Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 czym rózni się Hidden Deluxe od zwykłej" wersji bo tylko w taką grałem..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.