fanatyk6 Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 witamczy ten element fragmentu jest częścią od jakiegoś pojazdu z II WS? zostal wykopany na terenie bylgo niem lotniska. kojarzy mi sie z jakas czescia od ukaldu jezdnego. moze wy sie wypowiecie?
fanatyk6 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 wymiary 1. pierwszy fragment elemntu 22,5 cm długości na 13 cm szerokosci. 2. 13,5 cm długości na 7,5 cm szerokosci
fanatyk6 Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 Przypominam stary post. Intersuje mnie szczególnie ten pierwszy obiekt.
fanatyk6 Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 witamczy ten element fragmentu jest częścią od jakiegoś pojazdu z II WS? zostal wykopany na terenie bylgo niem lotniska. kojarzy mi sie z jakas czescia od ukaldu jezdnego. moze wy sie wypowiecie?
fanatyk6 Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 i taki zlomik. moze ktos wie od czego??
Pytanie
fanatyk6
witam
czy ten element fragmentu jest częścią od jakiegoś pojazdu z II WS? zostal wykopany na terenie bylgo niem lotniska. kojarzy mi sie z jakas czescia od ukaldu jezdnego. moze wy sie wypowiecie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.