Skocz do zawartości

CZY KTOS W REJONIE WARSZAWY TRAFIŁ COS NA ZŁOMOWISKU????

KURT2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wita sporo osób pisze na forum ze odkupiło cos na złomowisku,mam pytanie czy ktos z Warszawy trafiał juz cos w takich miejscach.W mojej okolicy sa ze 4 złomowiska i zastanawiam sie czy warto,pozatym jak zagadac do goscia który tam pracuje zeby wpuscił.
Napisano
witam zawsze warto szczegolnie w miejszych miejscowosciach ale trzeba sie nalazic a wlasciciele zlomowisk maja swoich odbiorcow albo tez zbieraja
Napisano
Witam.Ja jak tylko mam okazje to zaglądam do takich miejsc już pare fantów za grosze odkupiłem, ale wiele razy słyszałem wie pan, było ale nikt sie nie interesował to poszło do huty" więc radze zajżyj może uratujesz coś od straty w piecu hutniczym, a przy okazji poszerzysz zbiory.
Napisano
Witam!
Jak najbardziej warto atakowac zlomowiska!W czasach,gdy jeszcze militarka mnie krecila,a sprzet mialem marniutki-uzupelnialem zbiorki wlasnie na zlomowiskach.Z poczatku to koles pracujacy mial dla mnie cos tam odkladac,ale marnie mu to wychodzilo.Wiec samemu zaczalem szperac,zwykle pod pretekstem szukania czegos do prac dyplomowych i takie tam.Wiekszosc zlomowisk ma jakies ceny odzprzedania tzw zlomu uzytkowego.Niekoniecznie trzeba sie chwalic ze masz fant kolekcjonerski,bo to zazwyczaj sztucznie zawyza cene:)
Np.pojemnik na niem.maske p.gaz zabieralem jako,,puszeczke z pokryweczka-na srubki bedzie fajna,czy takie tam''
powodzenia!
idol
  • 1 month later...
Napisano

witam!
ja trafiłem coś takiego na złomowisku. mam go do dziś w domu. Był bez tego paska pod brodę a z fasunku miał samą obręcz. najwięcej znalezisk wyłazi ze strychów, szopek, stajni itd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie