sanshin Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 Witam!Czy wie ktoś moze gdzie w trójmieście mozna dostać Ruskie papierosy Biełomorkanal"?Bo widziałem je tylko na allegro ale tam są drogie.Moze wie ktoś gdzie w trójmieście można je doastać np. z przemytu.Będę wdzieczny za wszelkie info.pozdrawiamSanshin
kamilo Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 gdynia plac przy pkp gdynia główna tam pytaj gdańsk wrzeszcz - plac na tagu tam też zobacz
sanshin Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 o który plac przy PKP Gdynia ci chodzi?pozdrawiamSanshin
herrmateuss Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Biełomory powoduja bezpłodnosc raka mózgu itd :) Jak byłem mały to był mój pierwszy kontakt z fajkami takie były pyszne ze juz od tamtej pory nie pale ....
herrmateuss Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 W centralnej polsce na specjalne zyczenie w Budkach i u handlowców bezposrednich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.